Огласна табла
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Одржана традиционална манифестација “Христос васкрсе Србијо”

У организацији Међуопштинског савеза слепих и слабовидих Ужице и ужичког огранка Кола српских сестара, а уз подршку града Ужица одржана је 13. по реду манифестација “Христос васкрсе Србијо”. Предшколац Искра Тодоровић победила је на такмичењу у куцању васкршњим јајима у категорији деце, док је победник у категорији одраслих Новка Север.

 

Ни лоше временске прилике нису спречиле малишане из вртића “Бамби”, представнике локалних удружења особа са инвалидитетом и бројне суграђане да се окупе на тргу и учествују у манифестацији која се, како је истакла председница Међуопштинске организације слепих и слабовидих Ужице Драгана Дучић, организује у част Васкрса, празника над празницима.

“Ова манифестација ће живети и трајати док има воље код свих нас и ја желим да се захвалим свима који су дошли и свима који манифестацију подржавају годинама уназад”, истакла је председница МОС Ужице.

Секретар Кола српских сестара Роса Витезовић изразила је задовољство што се из године у годину окупља све већи број деце и суграђана који са све више жара и борбености учествују у манифестацији.

Члан Градског већа Слободан Грбић изразио је задовољство и истакао да ће град увек подржавати програме и манифестације које реализују удружења ОСИ.

Као и претходних година јаја је донирала фарма “Урошевић”.

Град Ужице

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Куп пријатељства почео са изненађењем

Пријем за представнике ЖФК Црвена Звезда, ЖФК Спартак Суботица, ЖФК Јединство Ужице и ФСС

Колике су цене горива у државама региона: Србија при врху на лествици скупоће

Градски културни центар прикључио се акцији „Ужице за Луку“ (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Део центра Ужица данас без електричне струје

XVI Полицијада „Златибор 2023“

Нелегално оружје може се предати још данас и сутра без икаквих последица

У ужичком породилишту рођене четири бебе

Временска прогноза за среду 7. мај