ОГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Одржана ревија „Грација КУП 2023.“ у хали ТРК-а на Златибору

Традиционална ревија ритмичке гимнастике у организацији клуба „Грација“ из Ужица и „Звездице“ са Златибора, одржана је протеклог викенда у Туристичко рекреативном комплексу на Златибору. На међународном турниру учествовале су такмичарке (девојчице узраста од 5 до 15 година), из домаћих клубова, и клубова из региона. Спонзор ревије била је општина Чајетина заједно са Спортским савезом Чајетина, Туристичко рекреативним комплексом Златибор, Културним центром Чајетина, Туристичком организацијом Златибор и град Ужице.

Ове године навршило се 20 година од оснивања клуба „Грација“ који и након толико година постојања, може да се похвали великим бројем чланова које поседује и запаженим успесима својих спортисткиња. Преко 150 младих гимнастичарки су публици приказале своје индивидуалне и групне вежбе, кореографије су изводиле веома коректно што је публика и наградила громогласним аплаузом.

На 20. Међународној ревији наступиле су девојчице које вежбају у школама ритмичке гимнастике клубова „Грација“ из Ужица и „Звездице“ са Златибора, као и гостујућих клубова из Ниша, Тузле, Сарајева, Високог  и Црне Горе. Клуб домаћин тренутно броји преко 100 чланова а тренинзи се одржавају на Златибору, у Ужицу и у Пожеги.

Kлуб ритмичке гимнастике „Грација“ из Ужица већ 20 година успешно ради на овим просторима. Иза себе има веома похвалне резултате са међународних турнира у Европи, као и у нашој земљи. Спорт који није толико познат на нашим просторима и који они на све могуће начине покушавају да поспеше и промовишу, заслужује пажњу јавности, јер је један од ретких који се доста ослања на уметност и културу и као такав гради квалитетне персоне нашег друштва са изграђеним системом вредности. Морамо истаћи њихову јако добру сарадњу са Руском Федерацијом, која је једна од колевки овога спорта и где је он на највећем могућем нивоу.

Све учеснице ревије добиле су медаље и захвалнице за учешће и промоцију спорта.

Златибор прес

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Новогодишњи празници на Златибору уз мноштво популарних извођача

ОГЛАСНА ТАБЛА

„Ми се надамо, нада је живот“

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ужичанин у аутомобилу превозио 4,5 килограма марихуане

ОГЛАСНА ТАБЛА

Српска ракија стављена у топ 10 најбољих жестина на свету, заузела четири места на листи

ОГЛАСНА ТАБЛА

Исплата пензија од суботе 9. децембра

ОГЛАСНА ТАБЛА

У ужичком породилишту рођенo шест беба

ОГЛАСНА ТАБЛА

СК Звезда се припрема за нову сезону

ОГЛАСНА ТАБЛА

Колико је Србија ове године зарадила од извоза малине?

ОГЛАСНА ТАБЛА

Још данас можете да се пријавите за „Моја прва плата“

ОГЛАСНА ТАБЛА