ОГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Одржан први Ауто мотор шоу на Златибору (видео)

Први пут на Златибору одржана је ревија возила Ауто – мото шоу у организацији Аутомобилско спортског удружења Златибор. На паркингу у центру Златибора за публику су били изложени аутомобили намењен за ауто-мото спорт из разних дисциплина и разних кубикажа.

Љубитељи звука мотора и шкрипе гума имали су шта да виде на првом догађају Ауто – мотор шоу на Златибору. Иако није био тркачки дан, на паркингу између хотела Олимп и ТРК Златибор је било занимљиво јер су на једном месту биле тркачке машине из разних категорија: рели, кружне и брдске теке, аутослалом, дрифт, оф роуд. Изложени су били и багији, мотори и друга занимљива возила, као и специјализована опрема и штандови спонзора.

Организатор овог скупа је Аутомобилско спортско удружење Златибор, након што је у претходним годинама успешно организовао трке у неколико категорија. АСУ Златибор је ове године направио и такмичарски искорак са возачима из Бугарске, чија су возила такође стигла на Ауто-мотор шоу.

На својеврсном тркачком сајму посебна пажња је посвећена најмлађима, што кроз занимљиве програме за децу, као и кроз едукативне симулације за младе зарад повећања безбедности у саобраћају уз помоћ посебног возила постављеног у сарадњи са националном Агенцијом за безбедност саобраћаја која је на Златибору у исто време организовала велики стручни форум.

Златиборпресс

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Отворена изложба “Пoтeнциjaли и изaзoви жeнa у рурaлнoм рaзвojу”

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за суботу – 2. децембар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Објављене нове цене горива

ОГЛАСНА ТАБЛА

Римско гробље насред ливаде код Пожеге

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас почиње исплата 10.000 динара корисницима права на социјалну заштиту

ОГЛАСНА ТАБЛА

На 54. Међународном сајму туризма у Новом Саду се представља туристичка понуда Златибора

ОГЛАСНА ТАБЛА

Саоштење за јавност ГрО Српске напредне странке Ужице

ОГЛАСНА ТАБЛА

У ужичком породилишту рођенo пет беба

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас се обележава Светски дан борбе против ХИВ/АИДС

ОГЛАСНА ТАБЛА