OGLASNA TABLA – INFO
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Održan ll Humanitarno – memorijalni turnir u malom fudbalu „Anđela Obućina“

Danas je u Užicu u organizaciji Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka (NURDOR) a povodom 15. Februara, Svetskog dana dece obolele od raka, održan: DRUGI HUMANITARNO -MEMORIJALNI TURNIR “ANDJELA OBUĆINA”.

U našem gradu u organizaciji Nurdora održan je drugi humanitarno-memorijalni turnir u malom fudbalu u “Balon hali” . U znak sećanja na našu malu sugradjanku Andjelu Obućina koja je svoju bitku sa rakom izgubila pre dve godine.

Na turniru je učestvovalo 12 ekipa : Garden, Popova voda, Otpisani, Malta, Budi broj jedan, Kalendzi, San Remo, VŠSS Užice, Drežnik, Caffe London, Autsajderi i Welcome band.

Prikupljen novac od kotizacije namenjen je unapređenju kvaliteta lečenja dece od raka, napominju iz udruženja Nurdor. Na turniru je prikupljeno oko 35.000 dinara, čime je naš grad danas pokazao svoju humanu stranu i da zajedno možemo mnogo više.

Darko Šijakinić i Dušica Obućina su se zahvalili u ime NURDORA , ime dece i Andjelinih roditelja svim ekipama kratkim govorom a posebno pobedničkoj ekipi “BUDI BROJ JEDAN” .

Pobednički pehar će im dodeliti 15.Februara kada budu obeležavali “Medjunarodni dan dece obolele od raka”. Naravno Nurdor nije izostavio drugoplasiranog učesnika “Welcome band” i trećeplasiranu ekipu “ Garden”. Posebne emocije je probudio je zajednički gromoglasan uzvik “I JA SE BORIM” koji su ekipe,mališani i naši volonteri poručili ispred grada Užica u znak podrške deci da nisu sama u najvećoj borbi u životu ,u borbi za život!

Volonteri NURDOR-a pozivaju svoje sugrađane da u petak 15.02. u 12 časova dođu na trg i svojim prisustvom odaju priznanje svim mališanima koji vode svoju životnu bitku i onima koji su tu izgubili. Naša podrška njima je gorivo bez koga oni ne mogu!

Užice – Oglasna Tabla

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

ARLEMM u Beogradu – prvi onlajn festival klasične muzike u zemlji

Oglasna Tabla

Država isporučila opremu i lekove, ali nedostaju namirnice, energenti i sredstva za dezinfekciju

Oglasna Tabla

Ršumović: „Šta nam sve deca gledaju na privatovizijama, još i dobro prolazimo!“

Oglasna Tabla

Kako će izgledati nastava u septembru, ministar otkriva detalje

Oglasna Tabla

Ovo je planina na koju se Sveti Sava popeo sa velikom mukom, a po tome je i dobila ime: Mučanj postaje sve atraktivnija turistička destinacija u Srbiji

Oglasna Tabla

Njena kuća je sređena već u 7 i 20: Zlatna pravila mame šestoro dece za dom bez nereda

Oglasna Tabla

Bolnice u Srbiji prepune, zdravstveni radnici na izmaku a pik se tek očekuje

Oglasna Tabla

Stiže spas: Vakcina protiv korone već u septembru? Testiranje u završnoj fazi

Oglasna Tabla

Iz Čigote apeluju za pomoć

Oglasna Tabla