Огласна табла
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Održan ll Humanitarno – memorijalni turnir u malom fudbalu „Anđela Obućina“

Danas je u Užicu u organizaciji Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka (NURDOR) a povodom 15. Februara, Svetskog dana dece obolele od raka, održan: DRUGI HUMANITARNO -MEMORIJALNI TURNIR “ANDJELA OBUĆINA”.

U našem gradu u organizaciji Nurdora održan je drugi humanitarno-memorijalni turnir u malom fudbalu u “Balon hali” . U znak sećanja na našu malu sugradjanku Andjelu Obućina koja je svoju bitku sa rakom izgubila pre dve godine.

Na turniru je učestvovalo 12 ekipa : Garden, Popova voda, Otpisani, Malta, Budi broj jedan, Kalendzi, San Remo, VŠSS Užice, Drežnik, Caffe London, Autsajderi i Welcome band.

Prikupljen novac od kotizacije namenjen je unapređenju kvaliteta lečenja dece od raka, napominju iz udruženja Nurdor. Na turniru je prikupljeno oko 35.000 dinara, čime je naš grad danas pokazao svoju humanu stranu i da zajedno možemo mnogo više.

Darko Šijakinić i Dušica Obućina su se zahvalili u ime NURDORA , ime dece i Andjelinih roditelja svim ekipama kratkim govorom a posebno pobedničkoj ekipi “BUDI BROJ JEDAN” .

Pobednički pehar će im dodeliti 15.Februara kada budu obeležavali “Medjunarodni dan dece obolele od raka”. Naravno Nurdor nije izostavio drugoplasiranog učesnika “Welcome band” i trećeplasiranu ekipu “ Garden”. Posebne emocije je probudio je zajednički gromoglasan uzvik “I JA SE BORIM” koji su ekipe,mališani i naši volonteri poručili ispred grada Užica u znak podrške deci da nisu sama u najvećoj borbi u životu ,u borbi za život!

Volonteri NURDOR-a pozivaju svoje sugrađane da u petak 15.02. u 12 časova dođu na trg i svojim prisustvom odaju priznanje svim mališanima koji vode svoju životnu bitku i onima koji su tu izgubili. Naša podrška njima je gorivo bez koga oni ne mogu!

Užice – Oglasna Tabla

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

ССП Ужице: Веровали или не у Ужицу је зазидан вредан мозаик

ОГЛАСНА ТАБЛА

Потпећка пећина, Стари град и СтаПарк најпосећенији туристички локалитети у 2022. години

ОГЛАСНА ТАБЛА

Преко седамдесет сати ивањички путари пробијали снежне сметове на Голији (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Исплата јануарских пензија од четвртка 9. фебруара

ОГЛАСНА ТАБЛА

СЗБС: Тестирање школараца и предшкoлаца за „Пажљивкову смотру“ (видео)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ускоро усвајање Урбанистичког пројекта обилазнице, формирана нова Радна група

ОГЛАСНА ТАБЛА

Због пуцања цеви Ø100 високе зоне, без воде су остали потрошачи…

ОГЛАСНА ТАБЛА

Након три године поново Сајам сувомеснатих производа 21. „Пршутијада“ у Мачкату (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

У већини места ледени дан, понегде слаб снег – на планинама и минус 20 степени

ОГЛАСНА ТАБЛА