Užice Oglasna Tabla
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Održan drugi građanski protest u Užicu „1 od 5 miliona“ (VIDEO)

Udruženje građana Odbrambena liga Užica sa svojim pristalicama izrazila je protest i ovog petka ali kako su i najavili, u sopstvenoj režiji, jer kako navode inicijatori i organizatori njihovi zahtevi odnose se isključivo na lokalne probleme na koje žele da ukažu i da čvrsto insistiraju na njihovom rešavanju.

Drugi građanski protestu u Užicu „1 od 5 miliona“ okupio je na platou ispred Gradske kuće. Užičani nezadovoljni radom lokalne i republičke vlasti. Branislav Bane Trifunović je rođen i odrastao u Užicu, te je sa oduševljenjem dočekan njegov govor na protestu.

„Gde ste Užičani, čekam vas dva meseca. Srećan sam što vas ima mnogo, što želite da se oslobodite straha. Kada smo pre dva meseca počeli u Beogradu da se okupljamo, nismo se nadali će u Srbiji biti 50 gradova u kojima će građani reći da ne žele da ih vlast više naziva narkomanima, izdajnicima, ološima. U Srbiji 50 gradova shvatilo je da smo mi bolji deo Srbije, da smo mi građani koje ne zanima krađa glasova, lopovluk, kriminalne bande. Mi smo digli glas jer imamo pravo da živimo u normalnoj Srbiji i izborićemo se za to pravo. Zbog toga dragi moji Užičani, ne odustajte, istrajte, budite uporni“, poručio je Trifunović.

Nikola Kojo je podsetio Užičane da su im životi poslednjih 30 godina ispunjeni ratovima, otimačinom, ekonomskom krizom, a poslednjih sedam godina se dešava kolektivna lobotomija, hipnoza i svakodnevna uvreda inteligencija.

Video:TV5
Užice – Oglasna Tabla

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Vanredna autobuska linija za Zadušnice

Oglasna Tabla

Izgradnja auto-puta Požega–Kotroman počinje 2021.

Oglasna Tabla

Pilot projekat u šest gradova: Osnovci će od jeseni u školi moći da pohađaju časove atletike

Oglasna Tabla

Užice iz ugla Filipa Petronijevića (VIDEO)

Oglasna Tabla

Sirup od crnog i belog luka jača imunitet i štiti od prehlade

Oglasna Tabla

Kako dobiti povraćaj PDV-a na opremu za bebe po novom, a kako po starom Zakonu

Oglasna Tabla

Književno veče Laka Veselinovića

Oglasna Tabla

Ujutru sunčano, popodne prolazno naoblačenje

Oglasna Tabla

Predstavljena Studija taksi prevoza u gradu Užicu

Oglasna Tabla