Огласна табла
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Одличним концертом Бајаге завршен тродневни новогодишњи програм концерата на Краљевом тргу

Серија врхунских новогодишњих концерата на Краљевом тргу завршена је вечерас наступом Бајаге и “Инструктора”. После незаборавног дочека Нове године са Весном Змијанац и Аленом Исламовићем и репризом уз енергичну Сениду, неуморна златиборска публика испратила је и овај концерт са великом енергијом и показала зашто су новогодишњи празници на „златној планини“ јединствен и надалеко чувен доживљај.

Бајага и његови “Инструктори” почели су концерт око 21 час пред препуним Краљевим тргом песмом “Тамара”. Наш познати музичар веома брзо је остварио добру интеракцију са публиком па је у свом препознатљивом оригиналном маниру честитајући публици Нову годину обећао да ће вечерас да “прашу”. И заиста “прашили” су око два сата изводећи познате хитове “Берлин”, “Музика на струју”,” „Лепа јања рибарева кћи” који су добро загрејали публику а томе је допринело и традиционално послужење на зимским манифестацијама: кувано вино и кувана ракија. Искусни бенд био је веома расположен за добру свирку а најупечатљивији део наступа је када су уз помоћ хора Г.Л.А.С. из Ужица извели песме “Што не може нико, можеш ти”, “Дарја” и “Моји су другови”. Као што каже њихова песма године пролазе, али хитови ове групе која траје преко тридесет година и даље су популарни и добро примљени и код млађих генерација па је Краљев трг вечерас одјекивао од песама које је публика певала са Бајагом углас.

Општина Чајетина и Туристичка организација Златибор још једном су богатим новогодишњим програмом оправдали очекивања туриста који су после годину дана паузе услед мера које су тада биле на снази, опет имали прилику да Нову годину прославе на традиционални начин. Златибор се као и до сада показао као омиљена планинска дестиницаја постављајући нове рекорде посећености а очекује се велики број туриста и у наставку зимске сезоне. Сви локалитети и туристичке атракције спремне су за пријем посетилаца.

С обзиром да су новогодшњи празници нешто што посебно радује најмлађе после Божића на Златибору се одржава “Златофест”, манифестација за малишане који ће у три дана од 9.-13. јануара певати, плесати, играти и такмичити се у зимским чаролијама на Краљевом тргу.

ТО Златибор

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Милош поштењачина! Пронашао новчаник са преко 200.000 динара, документима, картицама и вратио власнику!

ОГЛАСНА ТАБЛА

Обележен јубилеј Педагошког факултета Ужице, 30 година успешног постојања и рада

ОГЛАСНА ТАБЛА

Маме су закон: Удружење покренуло петицију за допуну Закона о раду

ОГЛАСНА ТАБЛА

ССП Ужице: Грађани незадовољни начином обрачуна рачуна за изношење смећа

ОГЛАСНА ТАБЛА

Отворено са грађанима о новом нацрту Одлуке за програм “Удружимо се “ (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Почело заказивање термина за упис у школу

ОГЛАСНА ТАБЛА

Трибина „Да нам школа буде сигурна“

ОГЛАСНА ТАБЛА

Прва епизода нове кампање „У загрљају Златибора“ – Ски центар „Торник“

ОГЛАСНА ТАБЛА

“Веселе осамдесете” у Градском културном центру

ОГЛАСНА ТАБЛА