OГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Одличним концертом Бајаге завршен тродневни новогодишњи програм концерата на Краљевом тргу

Серија врхунских новогодишњих концерата на Краљевом тргу завршена је вечерас наступом Бајаге и “Инструктора”. После незаборавног дочека Нове године са Весном Змијанац и Аленом Исламовићем и репризом уз енергичну Сениду, неуморна златиборска публика испратила је и овај концерт са великом енергијом и показала зашто су новогодишњи празници на „златној планини“ јединствен и надалеко чувен доживљај.

Бајага и његови “Инструктори” почели су концерт око 21 час пред препуним Краљевим тргом песмом “Тамара”. Наш познати музичар веома брзо је остварио добру интеракцију са публиком па је у свом препознатљивом оригиналном маниру честитајући публици Нову годину обећао да ће вечерас да “прашу”. И заиста “прашили” су око два сата изводећи познате хитове “Берлин”, “Музика на струју”,” „Лепа јања рибарева кћи” који су добро загрејали публику а томе је допринело и традиционално послужење на зимским манифестацијама: кувано вино и кувана ракија. Искусни бенд био је веома расположен за добру свирку а најупечатљивији део наступа је када су уз помоћ хора Г.Л.А.С. из Ужица извели песме “Што не може нико, можеш ти”, “Дарја” и “Моји су другови”. Као што каже њихова песма године пролазе, али хитови ове групе која траје преко тридесет година и даље су популарни и добро примљени и код млађих генерација па је Краљев трг вечерас одјекивао од песама које је публика певала са Бајагом углас.

Општина Чајетина и Туристичка организација Златибор још једном су богатим новогодишњим програмом оправдали очекивања туриста који су после годину дана паузе услед мера које су тада биле на снази, опет имали прилику да Нову годину прославе на традиционални начин. Златибор се као и до сада показао као омиљена планинска дестиницаја постављајући нове рекорде посећености а очекује се велики број туриста и у наставку зимске сезоне. Сви локалитети и туристичке атракције спремне су за пријем посетилаца.

С обзиром да су новогодшњи празници нешто што посебно радује најмлађе после Божића на Златибору се одржава “Златофест”, манифестација за малишане који ће у три дана од 9.-13. јануара певати, плесати, играти и такмичити се у зимским чаролијама на Краљевом тргу.

ТО Златибор

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Временска прогноза 14. август

Oglasna Tabla

Банке ће морати да врате ценовнике 30 одсто

Oglasna Tabla

Ускоро нови круг програма “Моја прва плата”

Oglasna Tabla

Инфлација у јулу 12,8 одсто, храна скупља за 20,3 одсто

Oglasna Tabla

Следи повећање плата у јавном сектору, војсци чак 25 одсто, а пензионери ће бити посебно задовољни

Oglasna Tabla

Oсетно хладније са пљусковима и грмљавином

Oglasna Tabla

Кромпир у Србији у јуну скупљи 152,6 одсто него пре годину дана, риба 74,4 одсто

Oglasna Tabla

Бензин у Србији појефтинио четири, а дизел два динара

Oglasna Tabla

Према најави РХМЗ локално се очекујe већа количина падавина!

Oglasna Tabla