OГЛАСНА ТАБЛА
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Одлазак три медецинска радника са територије општине Севојно у Египат

Народни посланик и председник скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма води медицинску делегацију здравствених радника из целе Србије на бесплатан седмодневни одмор и посету Египатског летовалишта Хургада. У овој делегацији коју ће чинити  здравствени радници из 30 градова биће и 3 медицинска радника запослена у Здравственом центру и општој Болници Ужице а коју су са територије општине Севојно.

Председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма обезбедио је донаторе за покривање комплетних трошкова путовања и боравка здравствених радника у Хургади.

„Делегацију чине медицински радници са прве линије одбране од КОВИДА 19 и гледали смо да буду заступљени сви Клиничко болнички центри, Опште Болнице и Институти са терититорије целе Србије. Прошле године за време епидемије Корона вируса грађани су аплаузом поздрављали медицинске раднике. Некако за кратко време стичемо утисак да су грађани заборавили шта су и колико здравствени радници урадили за сваког од нас. Услови у којима су радили са непромочивим најлонским мантилима на високим темературама са маскама и рукавицама и са константним контактом са болесницима излагајући себе да се и сами заразе говоре да ми сви заједно морамо да им одамо посебну захвалност“ – изјавио је председник градског и окружног одбора Јединствене Србије Дејан Јовановић.

„За нас из Јединствене Србије здравствени радници су хероји јер су последње атоме снаге давали да сачувају здравље и животе грађана Србије. Ово није први пут да председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма организује одлазак здравствених радника како у Египат тако и у Грчку  а поред ове делгације водио је и разне друге пољопривредне, делегације за запослене у вртићима, привредно-политичке и дипломатске  делегације“ – изјавио је председник градског и окружног одбора Јединствене Србије Дејан Јовановић.

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Oсетно хладније са пљусковима и грмљавином

Oglasna Tabla

Кромпир у Србији у јуну скупљи 152,6 одсто него пре годину дана, риба 74,4 одсто

Oglasna Tabla

Бензин у Србији појефтинио четири, а дизел два динара

Oglasna Tabla

Према најави РХМЗ локално се очекујe већа количина падавина!

Oglasna Tabla

Србијашуме тврде да им је нејасно због чега су стоваришта пелета празна

Oglasna Tabla

Како рефинансирати стамбени кредит

Oglasna Tabla

У Ужицу одржана друга јавна расправа о Предлогу Стратегије за младе

Oglasna Tabla

Аутомобил код Пријепоља улетео у двориште породичне куће, повређене две особе

Oglasna Tabla

Лицидерско срце 2022. – „Нек се врти коло, нек се чује дечја граја, нек нас игра увек спаја!“ (ВИДЕО)

Oglasna Tabla