ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА УЖИЧКЕ ВЕСТИ

Одлазак три медецинска радника са територије општине Севојно у Египат

Народни посланик и председник скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма води медицинску делегацију здравствених радника из целе Србије на бесплатан седмодневни одмор и посету Египатског летовалишта Хургада. У овој делегацији коју ће чинити  здравствени радници из 30 градова биће и 3 медицинска радника запослена у Здравственом центру и општој Болници Ужице а коју су са територије општине Севојно.

Председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма обезбедио је донаторе за покривање комплетних трошкова путовања и боравка здравствених радника у Хургади.

„Делегацију чине медицински радници са прве линије одбране од КОВИДА 19 и гледали смо да буду заступљени сви Клиничко болнички центри, Опште Болнице и Институти са терититорије целе Србије. Прошле године за време епидемије Корона вируса грађани су аплаузом поздрављали медицинске раднике. Некако за кратко време стичемо утисак да су грађани заборавили шта су и колико здравствени радници урадили за сваког од нас. Услови у којима су радили са непромочивим најлонским мантилима на високим темературама са маскама и рукавицама и са константним контактом са болесницима излагајући себе да се и сами заразе говоре да ми сви заједно морамо да им одамо посебну захвалност“ – изјавио је председник градског и окружног одбора Јединствене Србије Дејан Јовановић.

„За нас из Јединствене Србије здравствени радници су хероји јер су последње атоме снаге давали да сачувају здравље и животе грађана Србије. Ово није први пут да председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма организује одлазак здравствених радника како у Египат тако и у Грчку  а поред ове делгације водио је и разне друге пољопривредне, делегације за запослене у вртићима, привредно-политичке и дипломатске  делегације“ – изјавио је председник градског и окружног одбора Јединствене Србије Дејан Јовановић.

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Општина Чајетина демантује наводе организације „Крени – промени”: Рибничко језеро сигуран извор пијаће воде на Златибору

ОГЛАСНА ТАБЛА

Тужилаштво ослободило четворицу Срба због недостатка доказа! Огласило се Специјално тужилаштво у Приштини

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ужички фестивал ходања

ОГЛАСНА ТАБЛА

Креће повећање пензија, а онда и исплата 20.000 динара

ОГЛАСНА ТАБЛА

Вакцине против сезонског грипа стигле у све домове здравља у Златиборском округу

ОГЛАСНА ТАБЛА

Бесплатан улаз у Потпећку пећину

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас славимо Воздвижење Часног Крста – Крстовдан

ОГЛАСНА ТАБЛА

Претежно сунчано, температура до 27 степени Целзијуса

ОГЛАСНА ТАБЛА

Почело обележавање Дана града (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА