8.8 C
Uzice
март 23, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

ODBORNICI SUTRA ODLUČUJU O REBALANSU BUDŽETA I RADU JAVNIH PREDUZEĆA I USTANOVA

Predsednik gradske skupštine Grada Užica Branislav Mitrović sazvao je 14. redovnu sednicu lokalnog parlamenta, koja će se održati sutra, a pred odbornicima će se naći 22 tačke dnevnog reda.

Odbornici će raspravljati o predlogu Odluke o završnom računu budzeta grada za 2016. godinu, kao i o predlogu Odluke o izmenama i dopunama odluke o budzetu grada Užica za 2017.

Na dnevnom redu naći će se i izveštaj o poslovanju JP “Gradska stambena agencija” za prošlu godinu. Rasprava će se voditi i o predlozima rešenja o davanju saglasnosti na odluke nadzornih odbora u JKP “Vododvod”, JKP “Bioktoš” i JP “Veliki park”.

Lokalni parlament imaće priliku da razmotri izveštaje o radu Narodnog muzeja, Narodnog pozorišta, Narodne biblioteke, Istorijskog arhiva, Gradskog kulturnog centra, Gradske galerije, Regionalnog centra za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju, Turističke organizacije regije zapadne Srbije za 2016. godinu.

Odbornici će odlučivati i o umanjenju doprinosa za uređivanje građevinskog zemljišta za izgradnju novog pravoslavnog hrama na Beloj zemlji, o otuđenju garažnih mesta u Sevojnu iz javne svojine grada Užica kao i o produženju mandata vd direktora Doma zdravlja.

Sednica gradske skupštine održaće se u Velikoj sali Gradske kuće sa početkom u 10 časova.

Izvor:glaszapadnesrbije.rs

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Probni popis stanovnika Srbije u aprilu

Oglasna Tabla

Drži pekaru i deli sirotinji besplatno! Sale naklon do poda za ovaj gest

Oglasna Tabla

Crkva Svetog Ahilija Arilje

Oglasna Tabla