ОГЛАСНА ТАБЛА
ВЕСТИ ИЗ ОКРУГА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Odbojkašice OK „Zlatar“ u pripremama za predstojeću sezonu

Odbojkaški klub „Zlatar“ je počeo sa svojim pripremama za nove utakmice i za sada broji rekordan broj igrača, svega 85 devojaka, a pored velike ljubavi koju imaju prema ovom sportu, u pripremima im dodatni podsticaj za još bolji rad pruža i trener Slobodan Jojević.

„Najznačajnije za naš tim je pre svega promovisanje zdravih stilova života, prikupljanje što više dece kod nas na treningu i na terenu, odnosno sklanjanje dece sa ulice i bavljenje dece sportom, uživanje u svemu onome što  odbojka može da pruži“, rekao je master profesor fizičkog vaspitanja i sporta i trener  OK „Zlatar“, Slobodan Jojević.

Kako on ističe, od presudnog značaja jeste promovisanje zdravih stilova života i da se kvalitet igrača vidi kroz činjenicu da od ukupnog broja, njih 50 pohađa školu odbojke uzrasta od 1. do 8. razreda, od tog broja 35 je registrovanih igrača u seniorskom timu, dok je 15 igrača u pionirskoj selekciji koja se takmiči u svom uzrastu od 7. do 8. razreda.

U takmičarskom i sportskom duhu, kapiten tima Merina Dedić navodi da je tim i više nego zadovoljan drugarskim odnosom i atmosferom na terenu, a kako kaže njima je bitna i podrška porodice i publike koja ih bodri.

„ Nije bitno da budemo prvi, ali naši ciljevi su da budemo na vrhu tabele“, izjavila je Dudić Merima, kapiten OK „Zlatar“.

U trenutnom sastavu u periodu prethodne godine, novovaroške odbojkašice ostvarile su zavidne rezultate, a  kako Zlatarpress saznaje, odbojkaški klub „Zlatar“ dvadeset godina svog postojanja proslavlja 2021. godine i za te dve decenije bilo je uspešnih devojaka koje su život posvetile ovom sportu i napravile uspešne karijere.

„One su ostvarile značajan uspeh za naš tim u protekloj godini, biće su treće u svom uzrastu u zlatiborskom okrugu, a druge na tabeli i izborile su plasman na završni turnir selekcije Zapadne Srbije“, dodaje on.

Nakon završenih priprema, prvi izlazak na teren imaće sa svojim rivalom, odbojkašicama iz OK „Arilje“, ali za sada tačan datum još uvek nije poznat.

Izvor: zlatarpress.rs

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Савети неуролога – које симптоме не смете да игноришете у врелим данима

Летња школа роботике

Бесплатни превентивни прегледи у ОБ Ужице

Још један паклени дан – назире ли се крај овом низу како бисмо лакше дисали

Објављене нове цене горива

СРЦЕ Ужице: Власт не може да објасни разлику од 2075 бирача више на локалним изборима

Данас је Петровдан

ОГЛАСНА ТАБЛА

Црвено упозорење – врели дани и тропске ноћи све до 20. јула, данас до 40 степени

Данас још топлије, црвени метео-аларм у целој Србији