ОГЛАСНА ТАБЛА
Uncategorized УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Od 15. – 19.jula MOSI u Novoj Varoši – Užice se sprema organizaciono i za sportski primat

Na 27. sednici Skupštine opštine Nova Varoš doneta je odluka da se sportska manifestacija 57. MOSI održi od 15 . – 19. jula 2020. godine. Grad Užice sa optimizmom očekuje ovogodišnje Mosi, kao i sledeće, da bi 59. MOSI igre koje će se održati u Užicu 2022. godine, užički sportisti superiorno dočekati i vladati na sportskim borilištima.

Nemanja Nešić, pomoćnik gradonačelnika Užica i predsednik inicijativnog odbora  59. Mosi igara koje trebaju da se održe u Užicu, kaže, da je ove godine grad Užice kroz povećanje budžeta sportskim klubovima predvideo da u Novoj Varoši bude veliki broj sportista iz Užica, kao i nosioci stručnih timova za organizaciju Mosi igara u Užicu, posle 51 godinu. (1971-2022)

„ Izborili smo se za organizaciju igara i siguran sam da ćemo, uzimajući u obzir postojeću sportsku infrastrukturu i smeštajne kapacitete, napraviti organizaciju igara kakva do sada nije viđena. Naredne Mosi igre iskoristićemo da vidimo sve šta je dobro i da to primenimo u Užicu. Siguran sam da će za dve godine kada u Užicu budu održane MOSI igre, biti to jedan festival mladosti i sporta gde će preko 3000 mladih ljudi učestvovati i u sportskim događajima, ali i u svim ostalim pratećim sadržajima. Ovo je veliki uspeh za nas, ali ujedno i velika obaveza i izazov, i siguran sam da ćemo opravdati ukazano poverenje. Užice će u tih nekoliko dana, koliko traju igre, biti sportski i kulturni centar regiona.“

Užice – Oglasna Tabla

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Летња школа роботике

Сарадња са градом Асуаном у свим областима, наредни сусрет у Ужицу у октобру

Рефест од 24. до 26. јула на Тић пољу

Богат програм “Златиборског културног лета“

СПЦ обележава празник посвећен светим мученицима Козми и Дамјану, у народу познат као Врачеви

Сунчано и врело из дана у дан – морамо се прилагодити јер ће потрајати

Савети неуролога – које симптоме не смете да игноришете у врелим данима

Летња школа роботике

Бесплатни превентивни прегледи у ОБ Ужице