Огласна табла
СРБИЈА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Очекује се формирање снежног покривача висине од 10 до 20 цм до суботе

У Србији данас облачно и мало хладније са снегом повремено у већини крајева. Очекује се формирање снежног покривача висине од 5 до 20 цм до суботе, а највише у западној и централној Србији. Ветар слаб до умерен северних праваца. Притисак око нормале. Минимална јутарња температура од -2°Ц до 0°Ц, а максимална од 0°Ц у западној Србији до 3°Ц на северу Војводине где ће бити најмање падавина. Увече повремен снег уз температуру у 22х од -1°Ц до 1°Ц.

У Београду облачно са снегом повремено. Ветар слаб до умерен северни. Притисак око нормале. Минимална температура 0°Ц, а максимална до 1°Ц, дакле без већег колебања. Увече слаб снег. Температура у 22х око 0°Ц.

У Ужичком региону облачно са снегом. Очекује се формирање снежног покривача висине од 10 до 20 цм до суботе. Ветар слаб до умерен северни. Притисак око нормале. Минимална јутарња температура од -2°Ц до 0°Ц, а максимална од 0°Ц до 1°Ц. На Златибору и Тари облачно са снегом и највише -3°Ц на 1000 мнв.

У суботу облачно и хладно са снегом повремено и дневном температуром од 0°Ц до 2°Ц у већини крајева. Ветар слаб до умерен северних праваца. Притисак изнад нормале. Минимална јутарња температура од -2°Ц до 0°Ц, а максимална од 0°Ц до 2°Ц. Увече повремен снег уз температуру у 22х од -1°Ц до 1°Ц.

У недељу облачно и хладно са слабим снегом који постепено престаје, најпре на северу Србије. У понедељак суво са мразем ујутру и сунчаним интервалима током дана. Дневна температура у порасту у односу на викенд. У уторак наоблачење са северозапада доноси пролазну суснежицу и снег.

Мондо

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Представљање активности спроведених у циљу ревизије Плана квалитета ваздуха

ОГЛАСНА ТАБЛА

Због поплава евакуисане 24 особе, укључујући деветоро деце

ОГЛАСНА ТАБЛА

Најјефтиније дестинације за летовање

ОГЛАСНА ТАБЛА

Како превремено пензионисани до веће пензије

ОГЛАСНА ТАБЛА

У суботу 5. Косидба у Кривој Реци

ОГЛАСНА ТАБЛА

Презентација концепта паментих градова (smart sity) на Златибору

ОГЛАСНА ТАБЛА

Бесплатни офталмолошки прегледи на Златибору

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас без струје у следећим улицама:

ОГЛАСНА ТАБЛА

Град се укључио у акцију „Ужице за Луку“ (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА