ОГЛАСНА ТАБЛА
СРБИЈА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Очекује се формирање снежног покривача висине од 10 до 20 цм до суботе

У Србији данас облачно и мало хладније са снегом повремено у већини крајева. Очекује се формирање снежног покривача висине од 5 до 20 цм до суботе, а највише у западној и централној Србији. Ветар слаб до умерен северних праваца. Притисак око нормале. Минимална јутарња температура од -2°Ц до 0°Ц, а максимална од 0°Ц у западној Србији до 3°Ц на северу Војводине где ће бити најмање падавина. Увече повремен снег уз температуру у 22х од -1°Ц до 1°Ц.

У Београду облачно са снегом повремено. Ветар слаб до умерен северни. Притисак око нормале. Минимална температура 0°Ц, а максимална до 1°Ц, дакле без већег колебања. Увече слаб снег. Температура у 22х око 0°Ц.

У Ужичком региону облачно са снегом. Очекује се формирање снежног покривача висине од 10 до 20 цм до суботе. Ветар слаб до умерен северни. Притисак око нормале. Минимална јутарња температура од -2°Ц до 0°Ц, а максимална од 0°Ц до 1°Ц. На Златибору и Тари облачно са снегом и највише -3°Ц на 1000 мнв.

У суботу облачно и хладно са снегом повремено и дневном температуром од 0°Ц до 2°Ц у већини крајева. Ветар слаб до умерен северних праваца. Притисак изнад нормале. Минимална јутарња температура од -2°Ц до 0°Ц, а максимална од 0°Ц до 2°Ц. Увече повремен снег уз температуру у 22х од -1°Ц до 1°Ц.

У недељу облачно и хладно са слабим снегом који постепено престаје, најпре на северу Србије. У понедељак суво са мразем ујутру и сунчаним интервалима током дана. Дневна температура у порасту у односу на викенд. У уторак наоблачење са северозапада доноси пролазну суснежицу и снег.

Мондо

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Лето са Стојаном Стивом Тешићем на платоу хидроцентрале “Под градом” (ВИДЕО)

Време за куповину некретнине на мору?

Ускоро почиње исплата пензија за јул

Ево када наступају наши представници на Олимпијским играма

На спортским теренима у Турици припреме картинг репрезентације Србије у наредна три месеца

Летњи улични ерски кабаре од 26. до 28. јула

Летњи биоскоп на отвореном одушевио посетиоце на међустаници Голд гондоле

Облачно и свежије – локално могуће непогоде

Борцима са подручја града Ужица додељене борачке легитимације