ОГЛАСНА ТАБЛА
СРБИЈА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Очекује нас временски ролеркостер: Нагли пад температуре, а онда следи обрт

МЕТЕОРОЛОГ Иван Ристић каже да данас долази хладни поларни ваздух који доноси наоблачење и услове за кишу као и појачан северозападни ветар.

– У ноћи између недеље и понедељка има услова и за прве снежне пахуље на Копаонику. У понедељак нас чека разведравање, али ће бити хладније. Максималне јутарње температуре ће бити од осам до 12 степени Целзијуса, док ће највише дневне износити од 14 до 18 степени Целзијуса – каже метеоролог.

Према његовим речима у уторак нам стижу облаци, али и топлији ваздух.

– Од другог дана наредне недеље почиње пораст температура када ће максималне дневне бити од 15 до 20 степени Целзијуса, али има услова за кишу. У четвртак нам долази прилив топлијег ваздуха са југа када ће бити и осетно топлије са јужним ветром у централној и јужној Србији са максималним температурама до 25 степени Целзијуса – истиче Ристић.

Он најављује постепени мањи пад температура очекује се у у петак, 20. октобра прво на северу, а током викенда и у осталим деловима Србије.

– Од суботе 21. октобра почиње да дува појачана кошава. Што се тиче наредног понедељка максимална јутарња температура ће бити од пет до десет степени Целзијуса, док ће преко дана бити од 14 до 18 степени Целзијуса. До краја октобра максималне дневне температуре у границама просека за октобар – каже Ристић, преноси Информер.

Новости/Информер

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Временска прогноза за недељу – 10. децембар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ђорђе у „стојадину“ обишао Европу и остварио дечачки сан

ОГЛАСНА ТАБЛА

Варали старије суграђане и узимали им хиљаде евра за запрашивање непостојећих стеница

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ако немате идеју шта спремити у току поста, ПРОЈИЦЕ СУ УВЕК ДОБРО РЕШЕЊЕ: Лако се праве, а цела породица ће уживати (РЕЦЕПТ)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Жесток удес на Копаонику

ОГЛАСНА ТАБЛА

Плаћено одсуство и за очеве

ОГЛАСНА ТАБЛА

Фонд ПИО најавио: Од 1. јануара нови услови за одлазак у пензију

ОГЛАСНА ТАБЛА

Велики спољнотрговински плус српске пољопривреде

ОГЛАСНА ТАБЛА

Мистериозне појаве на небу изнад Панчева и Ужица

ОГЛАСНА ТАБЛА