27.8 C
Uzice
јун 12, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Obiđi plažom krug i postaješ pravi drug

Kancelarija za mlade Užica u okviru programa obeležavanja Dana grada organizovala je u četvrtak 4. oktobra akciju druženja volontera Kancelarije za mlade sa mladima sa invaliditetom pod nazivom ’’Obiđi plažom krug i postaješ pravi drug’’.

Koordinator Kancelarije za mlade Užica Srđan Nedeljković je ovim povodom naveo: „Kroz šetnju plažom i korišćenjem sportskih terena i inkluzivnog igrališta, želja nam je bila da se mladi sa i bez invaliditeta u Užicu upoznaju, druže i zbliže. Svesno smo odabrali plažu kao omiljeno mesto i osobeni znak Užičana i Užica. Krugovima na plaži kroz šetnju su se uvek sklapala prijateljstva, rađale ljubavi i punim plućima udisao duh našeg grada.

„Mladost kao najlepše životno doba ne poznaje nikakve granice i barijere, dakle prihvata različitosti, kao nešto što nas čini vrednijim i kvalitetnijim ljudima. Ovom akcijom želimo da naši drugari sa invaliditetom, ne budu sa nama samo danas na plaži, već da mladost u Užicu proživimo zajedno. Da smo zajedno u školama, u kafićima, klubovima, da smo zajedno na koncertima, sportskim događajima“, naveo je Nedeljković.

Izvor: uzice.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

EU omogućila osnovcima iz Užica posetu arheološkog parka u Tuzli

Oglasna Tabla

DŽIP SLETEO U KANJON ĐETINJE! Nesreća kod Užica, sve hitne službe na terenu

Oglasna Tabla

Propala prodaja: Niko ne želi nekada najveću fabriku hrane

Oglasna Tabla