OGLASNA TABLA – INFO
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Obiđi plažom krug i postaješ pravi drug

Kancelarija za mlade Užica u okviru programa obeležavanja Dana grada organizovala je u četvrtak 4. oktobra akciju druženja volontera Kancelarije za mlade sa mladima sa invaliditetom pod nazivom ’’Obiđi plažom krug i postaješ pravi drug’’.

Koordinator Kancelarije za mlade Užica Srđan Nedeljković je ovim povodom naveo: „Kroz šetnju plažom i korišćenjem sportskih terena i inkluzivnog igrališta, želja nam je bila da se mladi sa i bez invaliditeta u Užicu upoznaju, druže i zbliže. Svesno smo odabrali plažu kao omiljeno mesto i osobeni znak Užičana i Užica. Krugovima na plaži kroz šetnju su se uvek sklapala prijateljstva, rađale ljubavi i punim plućima udisao duh našeg grada.

„Mladost kao najlepše životno doba ne poznaje nikakve granice i barijere, dakle prihvata različitosti, kao nešto što nas čini vrednijim i kvalitetnijim ljudima. Ovom akcijom želimo da naši drugari sa invaliditetom, ne budu sa nama samo danas na plaži, već da mladost u Užicu proživimo zajedno. Da smo zajedno u školama, u kafićima, klubovima, da smo zajedno na koncertima, sportskim događajima“, naveo je Nedeljković.

Izvor: uzice.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Inkluzivni savetodavno-edukativni i socio-terapijski centar za podršku deci sa smetnjama u razvoju i osobama sa invaliditetom i njihovim porodicama u gradu Užicu

Oglasna Tabla

Užas u Rakovici: Dečak stradao igrajući izazov na mreži Tik Tok

Oglasna Tabla

Svršen sufle: Kremasti čokoladni desert koji obara s’ nogu

Oglasna Tabla

Danas u Zlatiborskom okrugu COVID-19 je potvrđen kod 118 lica:

Oglasna Tabla

Ipak bez „Pršutijade“ ove godine

Oglasna Tabla

Ministarka Vujović u poseti Deponiji Duboko: Izdvojeno 96 miliona dinara!

Oglasna Tabla

Данас је Свети Сава – Савиндан

Oglasna Tabla

Danas u Srbiji pretežno oblačno, mestimično sneg

Oglasna Tabla

U maju i novembru svi punoletni građani dobiće po 30 evra, penzioneri još 50

Oglasna Tabla