ОГЛАСНА ТАБЛА
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Обележена слава храма Покрова Пресвете Богородице у Крчагову

Храм Покрова Пресвете Богородице у Крчагову обележио је своју покровитељку и заштитницу Пресвету Богородицу.  Свету архијерејску литургију служио је Епископ жички Господин Јустин, након чега је уследило освећење звоника и помоћних просторија храма, уз пригодан културно-уметнички програм.

Литургији и ломљењу славског колача присуствовали су градоначелница Ужица др Јелена Раковић Радивојевић, министар за рад запошљавање, борачка и социјална питања и председник Грађевинског одбора за изградњу храма Никола Селаковић као и велики број верника.

Град Ужице од почетка изградње пружа подршку у подизању и изградњи овог храма. Поред уступљене парцеле и финансијских средстава која се опредељују кроз програм намењен изградњи, одржавању и обнови верских објеката, у протеклих неколико година град је улагао и кроз изградњу неопходне инфраструктуре. Урађена је кишна канализација, саобраћајница, као и неопходни прикључци, а објекат је прикључен и на гасоводну мрежу.

Град Ужице

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Временска прогноза за недељу – 10. децембар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ђорђе у „стојадину“ обишао Европу и остварио дечачки сан

ОГЛАСНА ТАБЛА

Варали старије суграђане и узимали им хиљаде евра за запрашивање непостојећих стеница

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ако немате идеју шта спремити у току поста, ПРОЈИЦЕ СУ УВЕК ДОБРО РЕШЕЊЕ: Лако се праве, а цела породица ће уживати (РЕЦЕПТ)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Жесток удес на Копаонику

ОГЛАСНА ТАБЛА

Плаћено одсуство и за очеве

ОГЛАСНА ТАБЛА

Фонд ПИО најавио: Од 1. јануара нови услови за одлазак у пензију

ОГЛАСНА ТАБЛА

Велики спољнотрговински плус српске пољопривреде

ОГЛАСНА ТАБЛА

Мистериозне појаве на небу изнад Панчева и Ужица

ОГЛАСНА ТАБЛА