6.2 C
Uzice
новембар 22, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Obeležen Dan i slava Gradske opštine Sevojno

Sevojno – Svečanom sednicom i lomljenjem slavskog kolača obeležen je Dan i slava Gradske opštine Sevojno, Sabor Svetog arhangela Gavrila, saopšteno je na zvaničnom sajtu grada Užica.

Rukovodstvo Gradske opštine Sevojno slavu je obeležilo u prisustvu, sveštenstva sevojničke crkve, rukovodstva grada Užica, predstavnika susednih opština, privrednika, poljoprivrednika, predstavnika sportskih i kulturnih udruženja, predstavnika javnih preduzeće i ustanova, predstavnika škole, policije, vojske, uglednih i zaslužnih građana Sevojna, kao i mnogobrojnih prijatelja.

Predsednik Gradske opštine Sevojno Ivan Marić poručio je Sevojničanima da će se truditi da u narednom periodu bude ispunjeno sve što je obećano.

„Meni kao predsedniku najbitnije je da su ugovori koje smo imali sa sugrađanima, a koji su kasnili, realizovani“, navodi Marić.

Gradonačelnik Užica Tihomir Petković je istakao da je opština Sevojno svojim radom opravdala svoje postojanje i podsetio da je u prethodnoj godini u nju investirano oko 90 miliona dinara.

Petković je naveo da je rekonstruisana zgrada stare škole, dograđen vrtić, rekonstruisano i asfaltirano tri kilometra puteva i izgrađen parking prostor, a u ovoj godini očekuje se zamena cevovoda, izgradnja fiskultrune sale i izgradnja dečijeg igrališta.

„Zahvaljujući svim Sevojničanima koji su naprono radili imaće našu podršku i dalje“, naveo je Petković i obećao pomoć u realizaciji važnih investicija idućih godina.

Obeležavanje Dana Gradske opštine pratilo je i niz sportskih i kulturnih manifestacija koje su u saradnji i pod pokroviteljstvom Gradske opštine Sevojno organizovila sportska i kulturna udruženja.

GZS

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Počeli radovi na rekonstrukciji zgrade Narodnog pozorišta u Užicu (VIDEO)

Oglasna Tabla

Vremenska prognoza za petak – 22. novembar

Oglasna Tabla

Užičkom paraolimpijcu Milošu Zariću izgorela kuća u selu

Oglasna Tabla

U Kosjeriću zaplenjeno preko 20 kilograma kanabisa

Oglasna Tabla

Blago iz Zapadne Srbije: Rzavska voda poteći će na česme Beograđana

Oglasna Tabla

Javni poziv za dodelu dečijih auto sedišta

Oglasna Tabla

Petar Mićunović, autor trilogije “Umiru bogovi”- Intervju

Oglasna Tabla

TheRealChallenge: kampanja o deci koju sprovode deca

Oglasna Tabla

9 najlepše ukrašenih slavskih kolača: Saznajte koja je simbolika ukrasa na slavskom kolaču

Oglasna Tabla