OGLASNA TABLA – INFO
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Obeležen Dan i slava Gradske opštine Sevojno

Sevojno – Svečanom sednicom i lomljenjem slavskog kolača obeležen je Dan i slava Gradske opštine Sevojno, Sabor Svetog arhangela Gavrila, saopšteno je na zvaničnom sajtu grada Užica.

Rukovodstvo Gradske opštine Sevojno slavu je obeležilo u prisustvu, sveštenstva sevojničke crkve, rukovodstva grada Užica, predstavnika susednih opština, privrednika, poljoprivrednika, predstavnika sportskih i kulturnih udruženja, predstavnika javnih preduzeće i ustanova, predstavnika škole, policije, vojske, uglednih i zaslužnih građana Sevojna, kao i mnogobrojnih prijatelja.

Predsednik Gradske opštine Sevojno Ivan Marić poručio je Sevojničanima da će se truditi da u narednom periodu bude ispunjeno sve što je obećano.

„Meni kao predsedniku najbitnije je da su ugovori koje smo imali sa sugrađanima, a koji su kasnili, realizovani“, navodi Marić.

Gradonačelnik Užica Tihomir Petković je istakao da je opština Sevojno svojim radom opravdala svoje postojanje i podsetio da je u prethodnoj godini u nju investirano oko 90 miliona dinara.

Petković je naveo da je rekonstruisana zgrada stare škole, dograđen vrtić, rekonstruisano i asfaltirano tri kilometra puteva i izgrađen parking prostor, a u ovoj godini očekuje se zamena cevovoda, izgradnja fiskultrune sale i izgradnja dečijeg igrališta.

„Zahvaljujući svim Sevojničanima koji su naprono radili imaće našu podršku i dalje“, naveo je Petković i obećao pomoć u realizaciji važnih investicija idućih godina.

Obeležavanje Dana Gradske opštine pratilo je i niz sportskih i kulturnih manifestacija koje su u saradnji i pod pokroviteljstvom Gradske opštine Sevojno organizovila sportska i kulturna udruženja.

GZS

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Iz Čigote apeluju za pomoć

Oglasna Tabla

Sedam čarobnih čajeva koji mogu da zamene veštačku hormonsku terapiju

Oglasna Tabla

Pritvor zbog gađanja banera sa likom Vučića

Oglasna Tabla

Danas ujutru sveže, tokom dana toplije i pretežno sunčano

Oglasna Tabla

Upis u srednje škole: Po prvoj želji upisano 64 odsto đaka

Oglasna Tabla

Volela je Teslu do smrti: Supruga Teslinog prijatelja slala mu je pisma i živela u iščekivanju, a umrla sa njegovim imenom na usnama

Oglasna Tabla

Akontna cena malina 1,83 evra

Oglasna Tabla

Kon: Ne isključujem uvođenje vanrednog stanja

Oglasna Tabla

Prva ispitivanja uspešno završena: Vakcina bezbedna po ljude

Oglasna Tabla