ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА УЖИЧКЕ ВЕСТИ

Обележен Дан и слава Градске општине Севојно


Свечаном седницом и ломљењем славског колача обележен је Сабор Светог архангела Гаврила, Дан и слава Градске општине Севојно.

Свечаној седници, поред руководства Градске општине Севојно , присуствовало је и руководство Града Ужица на челу са градоначелницом др Јеленом Раковић Радивојевић, свештенство, директори јавних предузећа и установа, представници грађана и привреде.

Уз честитке сарадницима и свим Севојничанима председница Градске општине Севојно Мирјана Ђурић истакла је да се нада да ће у духу данашњег празника, који се везује за лепе вести, грађани имати повода да се радују новим пројектима и новим инвестицијама у наредном периоду.

Честитке руководству Градске општине Севојно и свим грађанима упутила је и градоначелница Ужица др Јелена Раковић Радивојевић. Како је истакла руководство града Ужица уз Севојничане је свакодневно кроз бројне активности које се реализују у јединој ужичкој градској општини.

“Подсетићу вас да смо недавно завршили реконструкцију здравствене амбуланте и да је захваљујући средствима Града и “Водовода” изграђен нови магистрални цевовод. Када се заврше сви планирани радови, а очекујемо да ће то бити око 1. септембра кренућемо и у асфалтирање улице којом је цевовод прошао. Ово је сигурно веома важна инвестиција и за грађане и за привреду Севојна јер је њоме решен велики а можда и највећи проблем који су имали у претходних пар деценија. Надам се и да ћемо до 1. септембра адаптацијом простора у Културном центру обезбедити додатна недостајућа места у вртићу. То не значи да ћемо тиме угрозити рад Културног центра јер је у питању слободан простор који се не користи. Наравно и у овој години значајна средства опредељена су за путну инфраструктуру”.

Поред наведених инвестиција, како је истакла градоначелница, са улагањима ће се наставити и у наредном периоду, а у складу са потребама грађана Севојна.

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Србији недостаје ових 20.000 радника: Плате веће од оних које примају професори и лекари, а не треба факултет

Градоначелница на Другој националној конференцији „Србија – наша породица“

До сада 583 мајке уз подршку државе обезбедиле дом својим породицама

Данас се обележава Дан борбе против гојазности

Меморијално поетско вече

Успешан викенд за каратисте КК „Ужице“

У среду без воде потрошачи који се снабдевају са Живковића врела

Тијана се из Београда вратила у село и обновила чукундедину воденицу

Стижу нова правила о возачким дозволама