9.1 C
Uzice
октобар 20, 2019
FOTO RAZGLEDNICA SRBIJA

Obaveštenje o proveri ispunjenosti uslova vozila za taksi prevoz

Donošenjem Pravilnika o tehničkom pregledu vozila („Sl.gl.RS“, br.13/18) došlo je do određenih izmena zbog kojih je obrazovana, na nivou Grada Užica,  Komisija za utvrđivanje ispunjenosti uslova za vozilo kojim se obavlja taksi prevoz na teritoriji grada Užica.

Komisija bi proveravala ispunjenost uslova u pogledu vozila kojim se vrši taksi prevoz, shodno čl.9. Odluke o auto taksi prevozu („Sl.list grada Užica“, br.13/11, 10/17 i 20/17),  kada nije moguće dokazivanje ispunjenosti uslova od strane ovlašćene organizacije za tehnički pregled vozila.

Komisija će vršiti proveru ispunjenosti uslova vozila za taksi prevoz jednom sedmično i to sredom u vremenu od 09,00-13,00 sati na parking prostoru Gradske uprave, sporedni ulaz (ulaz sa Slanuše) po principu zakazivanja termina za taj period kako bi se izbegle gužve. Komisija počinje sa radom 29.08.2018.godine.

Ovim  putem obaveštavaju se svi taksi preduzetnici da je potrebno da se najkasnije jedan dan pre navedenog roka jave u Gradsku upravu, kancelarija broj 28 (prizemlje) sa potrebnom dokumentacijom kako bi se odredila satnica pregleda taksi vozila.

Za sve potrebne informacije obratiti se Gradskoj upravi za infrastrukturu i razvoj grada Užica, kancelarija broj 28 (prizemlje). Kontakt telefon je 031/590-163.

Izvor: uzice.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Novi Tesla: Mladi naučnik dobio 107 nagrada i priznanja, među njima i zlatna medalja na Olimpijadi iz oblasti zaštite životne sredine

Oglasna Tabla

Blagoja napala mečka kod Ivanjice, a onda mu je KRAVA spasila život na neverovatan način! (VIDEO)

Oglasna Tabla

Sedam medalja za karatiste Užica

Oglasna Tabla

Medicinskim sestrama najviše: Evo kolike će biti plate u javnom sektoru posle povećanja

Oglasna Tabla

Ljubivoje Ršumović: U selu se rađaju ljudi, a u gradovima – kućni ljubimci

Oglasna Tabla

Negovanje zbratimljenih škola iz Slovenije i Čajetine (VIDEO)

Oglasna Tabla

Svetski dan jabuke: U Srbiji svaka peta „Ajdared“

Oglasna Tabla

Derbi u Užicu opravadao očekivanja pred 1500 gledalaca (VIDEO)

Oglasna Tabla

Данас је Срђевдан

Oglasna Tabla