ОГЛАСНА ТАБЛА
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Obaveštenje Gradskog štaba za vanredne situacije grada Užica

O B A V E Š T E Nj E

Gradski štab za vanredne situacije grada Užica upozorava privredna društva, druga pravna lica i preduzetnike kod kojih je priroda delatnosti pružanja usluga takva da zahteva blizak kontakt između pružaoca i korisnika usluge, kao i korisnika usluge međusobno, da im je Uredbom Vlade Republike zabranjen rad i da su dužni da se toga pridržavaju. Ova zabrana se odnosi na pružanje frizerskih i kozmetičkih usluga, pedikira, manikira, usluga fitnes klubova i teretana, aktivnosti turskih kupatila, sauna i parnih kupatila, solarijuma, salona za mršavljenje, salona za masažu i drugih usluga nege, održavanja i ulepšavanje lica i tela.
Vlada Republike Srbije donela je i odluku o ograničenju organizovanja igara na sreću kojom je zabranjen rad kladionica i drugih objekata ove vrste, a igre na sreću se mogu organizovati samo preko sredstava elektronske komunikacije kao što su internet, telefon, televizija, radio, SMS i bilo koji drugi oblik elektronske komunikacije.
Cilj ovih mera je da se još više smanji mogućnost kontakta u kome može doći do prenošenja korona virusa.
Gradski štab se zahvaljuje velikom broju građana koji se pridržavaju mera zaštite i sprečavanja kontakata i koji na taj način čuvaju sebe i druge. Istovremeno, Gradski štab ukazuje na svoju i odlučnost svih državnih organa i organa lokalne samouprave da spreče i sankcionišu one koji se usvojenih mera ne pridržavaju.

GRADSKI ŠTAB ZA VANREDNE SITUACIJE

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Летња школа роботике

Сарадња са градом Асуаном у свим областима, наредни сусрет у Ужицу у октобру

Рефест од 24. до 26. јула на Тић пољу

Богат програм “Златиборског културног лета“

СПЦ обележава празник посвећен светим мученицима Козми и Дамјану, у народу познат као Врачеви

Сунчано и врело из дана у дан – морамо се прилагодити јер ће потрајати

Савети неуролога – које симптоме не смете да игноришете у врелим данима

Летња школа роботике

Бесплатни превентивни прегледи у ОБ Ужице