ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ

Обавештење – додељивање тезги за мини пијацу на паркингу код Споменика природе „Стопића пећина“

Обавештавају се сва заинтересована правна и физичка лица (регистрована пољопривредна газдинства) да ће се у  среду, 31.8.2022. године  у  12,00  часова у просторијама Туристичке организације „Златибор“ на Златибору, улица Миладина Пећинара 2.  додељивати  тезге за мини пијацу на паркингу код Споменика природе „Стопића пећина“.

Сви заинтересовани који су већ доставили захтев са пратећом документацијом, исти не морају обнављати, а новозаинтересовани захтеве могу предати у просторијама Туристичке организације „Златибор“ најкасније до  30.08.2022. године   до 15,00   часова. Сваки захтев мора садржати и пратећу документацију и то:

-извод из АПРа о регистрованом привредном субјекту, уколико се ради о правном лицу – предузетнику, не старијем од 6 месеци.
-потврда о ативном статусу из Регистра пољопривредних газдинстава коју издаје Управа за трезор Министарство финансија, уколико се ради о власнику пољопривредног газдинства, за текућу годину.

Непотпуни захтеви се неће разматрати, а право на закуп тезге може остварити само носилац регистрованог пољопривредног домаћинства или превно лице-предузетник.

Минимални период закупа је 3 месеца а износ накнаде за коришћење заштићеног подручја је 200,00 динара дневно.

У случају више пријављених, додељивање ће бити извршено извлачењем бројева. Предност имају становници са пребивалиштем на територији општине Чајетина.

Обавештење можете преузети са ове странице: https://www.zlatibor.org.rs/sr/novosti/vesti/obavestenje-dodeljivanje-tezgi-za-mini-pijacu-na-parkingu-kod-spomenika-prirode-stopica-pecina/

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Gorivo pojeftinilo!

ОГЛАСНА ТАБЛА

Онлајн клађење и апликација за упознавање разлог да банка не одобри кредит

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ухапшен бивши фудбалер Партизана! Пронађен му је пиштољ и 126 меткова

ОГЛАСНА ТАБЛА

Већ је познато какво нас време очекује за новогодишње празнике

ОГЛАСНА ТАБЛА

Југословенка у ГКЦ-у

ОГЛАСНА ТАБЛА

Коловози мокри, опрез на путевима

ОГЛАСНА ТАБЛА

У ужичком породилишту рођено пет беба

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за петак, 8. децембар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Тачке гледишта: Гости чланови пливачког клубa „Слобода“ Ужице (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА