Огласна табла
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Обавештење – додељивање тезги за мини пијацу на паркингу код Споменика природе „Стопића пећина“

Обавештавају се сва заинтересована правна и физичка лица (регистрована пољопривредна газдинства) да ће се у  среду, 31.8.2022. године  у  12,00  часова у просторијама Туристичке организације „Златибор“ на Златибору, улица Миладина Пећинара 2.  додељивати  тезге за мини пијацу на паркингу код Споменика природе „Стопића пећина“.

Сви заинтересовани који су већ доставили захтев са пратећом документацијом, исти не морају обнављати, а новозаинтересовани захтеве могу предати у просторијама Туристичке организације „Златибор“ најкасније до  30.08.2022. године   до 15,00   часова. Сваки захтев мора садржати и пратећу документацију и то:

-извод из АПРа о регистрованом привредном субјекту, уколико се ради о правном лицу – предузетнику, не старијем од 6 месеци.
-потврда о ативном статусу из Регистра пољопривредних газдинстава коју издаје Управа за трезор Министарство финансија, уколико се ради о власнику пољопривредног газдинства, за текућу годину.

Непотпуни захтеви се неће разматрати, а право на закуп тезге може остварити само носилац регистрованог пољопривредног домаћинства или превно лице-предузетник.

Минимални период закупа је 3 месеца а износ накнаде за коришћење заштићеног подручја је 200,00 динара дневно.

У случају више пријављених, додељивање ће бити извршено извлачењем бројева. Предност имају становници са пребивалиштем на територији општине Чајетина.

Обавештење можете преузети са ове странице: https://www.zlatibor.org.rs/sr/novosti/vesti/obavestenje-dodeljivanje-tezgi-za-mini-pijacu-na-parkingu-kod-spomenika-prirode-stopica-pecina/

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Уводи се забрана претицања за камионе на ауто-путу?

ОГЛАСНА ТАБЛА

Нове радионице у СтаПарку током викенда

ОГЛАСНА ТАБЛА

Кад унуци засуку рукаве и прабаби исцепају дрва за зиму

ОГЛАСНА ТАБЛА

Здрава Србија предлаже референдум против увођења санкција Русији

ОГЛАСНА ТАБЛА

Петар Божовић сјајан на првенству Балкана за ветеране

ОГЛАСНА ТАБЛА

Инфо-центар Пописа 2022 почео са радом

ОГЛАСНА ТАБЛА

Попис почиње у суботу

ОГЛАСНА ТАБЛА

Обавештење – Пројекције на мултимедијалној фонтани

ОГЛАСНА ТАБЛА

У Србији расте као коров, а најздравији је природни лек на свеету: Лечи срце и смирује живце! Ево како се користи

ОГЛАСНА ТАБЛА