9.3 C
Uzice
април 23, 2019
FOTO RAZGLEDNICA VESTI IZ OKRUGA

Novovaroški osnovci posetili Dino park

Četrdesetak osnovaca iz novovaroškog kraja posetilo je Dino park na Zlatiboru. Besplatan jednodnevni boravak učenika u najvećem zabavno-avanturističkom i edukativnom kompleksu u ovom delu Balkana, koji se prostire na preko 6.000 hektara, omogućili su poslovodstvo Dino parka i Opština Nova Varoš.

-U blagodetima atraktivnog parka mogli su da uživaju mališani koji su se istakli po odličnom uspehu i primernom vladanju, kao i deca čiji su roditelji slabijeg materijalnog stanja. Planiramo da u ovoj akciji učestvujemo i u budućnosti – kaže Radosav Vasiljević, predsednik opštine Nova Varoš koja je za decu obezbedila besplatan prevoz i pratnju nastavnika.

Prema Vasiljevićevim rečima ova aktivnost bi mogla da bude još jedan korak ka inteziviranju saradnje sa Opštinom Čajetina na polju turizma, posebno u oblasti vanpansionskih sadržaja koje bi ovdašnji hotelijeri mogli da obogate posetama zlatiborskim atrakcijama, poput Dino parka.

Osnovci iz zlatarskog kraja imali su priliku da besplatno uživaju u brojnim zanimljivim sadržajima na Zlatiboru – od avantura parka, zip-lajna, veštačkih stena, preko arkadnih igara, 6D bioskopa, poligona za jahanje, rolere i streličarstvo, do zabave u igraonicima i kafe picerijama gde će za njih biti obezbeđen ručak sa osveženjem.

Izvor: varoske.net

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Isplata redovne i privremene novčane naknade

Oglasna Tabla

Postalo je tabu ponašati se prirodno udruštvu svog deteta

Oglasna Tabla

Godišnja izložba najboljih radova učenika

Oglasna Tabla