ОГЛАСНА ТАБЛА
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Новогодишњи пријем за ужичке привреднике

Традиционално у Свечаној сали Градске куће приређен је новогодишњи пријем за ужичке привреднике. Њима се обратила градоначелница Ужица др Јелена Раковић Радивојевић, истакавши и овом приликом да је привреда мотор друштвеног и економског развоја сваког града и да су управо ужички привредници најзаслужнији за смањење незапослености и побољшање стандарда грађана.

“Ми се са друге стране трудимо се да онолико, колико је то у нашој моћи, побољшамо свеукупни амбијент за ваше пословање. И то чинимо у складу са вашим захтевима и иницијативама”, нагласила је градоначелница.

Према њеним речима решавање проблема везаних за путну инфраструктуру, снабдевање електричном енергијом или комунално опремање били су заједнички задаци у претходном периоду, који су на обострано задовољство успешно решавани.

“Наравно у сарадњи са ресорним  министарствима, републичким органима и институцијама решавамо и остале проблеме који ће допринети даљем развоју ваших потенцијала а самим тим и даљем развоју нашег града.

Ауто пут нам је све ближе, у плану је и брза саобраћајница ка Вишеграду, градимо обилазницу и очекујемо наставак радова на аеродрому Поникве. Све то допринеће много ефикаснијем пословању и смањењу трошкова, а са друге стране отвориће могућност за проширење ваших капацитета и нова запошљавања. Желимо да наши суграђани, нарочито млади, раде у вашим компанијама, прдузећима и фабрикама и да задовољни условима рада и зарадама остају овде са својим породицама. Сигурна сам,  заједничким снагама успећемо у тој намери”, нагласила је градоначелница.

Са жељом да наредна година буде повољнија на глобалном и економском плану, градоначелница је привредницима и њиховим запосленима честитала предстојеће Новогодишње и Божићне празнике.

Традиционалном новогодишњем пријему су поред привредника присуствовали представници војске, МУП-а, правосуђа, школства, здравства, јавних предузећа и установа.

Град Ужице

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Како заштитити род од климатских промена

ОГЛАСНА ТАБЛА

Да живот буде сладак као мед (видео)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Најважније што треба да знате о ММР вакцини која једина штити од малих богиња, најзаразније болести за коју човечанство зна

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ништа не чисти јетру као овај напитак, одличан је и за кости и крвне судове

ОГЛАСНА ТАБЛА

Развојни планови Златибора у жижи интересовања

ОГЛАСНА ТАБЛА

Лепа Брена проџект

ОГЛАСНА ТАБЛА

Почела примена нове заштитне мере којом се због тежег прекршаја одузима возило

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза: Облачно и натпросечно топло, местимично краткотрајна киша

ОГЛАСНА ТАБЛА

Саобраћај је умереног интензитета и услови за возњу су углавном повољни

ОГЛАСНА ТАБЛА