ОГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Новогодишњи празници на Златибору уз мноштво популарних извођача

Општина Чајетина и Туристичка организација Златибор по традицији с посебном пажњом припремају обележавање новогодишњих празника на најпосећенијој планини Србије. Златиборски дочек Нове године уз атрактивне забавно-музичке садржаје с познатим извођачима на Краљевом тргу увек окупља хиљаде посетилаца. Тако је за дочек 2024. године и најбољи провод у новогодишњој ноћи на Златибору установљен разноврстан програм у виду три концерта на позорници Краљевог трга, са репертоаром за све укусе.

Новогодишњи програм на Краљевом тргу почиње већ у четвртак 28. децембра у 16 часова, када ће бити организован јединствени забавни програм, подела новогодишњих пакетића за сву децу са територије општина Чајетина (закључно са четвртим разредом основних школа). Најмлађа публика ће имати прилику да ужива у концерту Леонтине и дечијег хора “Чаролија”. Новогодишњу ноћ увеличаће концерт једног од најпопуларнијих музичких извођача Саше Матића. У ноћи дочека тачно у поноћ биће приређен ватромет, када је и концерт трубачког оркестра Дејана Јевђића. Репризу дочека и добар провод у првој вечери Нове 2024. на Краљевом тргу обележава наступ популарне групе „Магла бенд’’. Оба концерта овде почињу у 21 час. Добро позната имена музичке сцене која ће наступати на Златибору обећавају овде још једну Нову годину за памћење.

Поред дочека на отвореном, златиборски хотели и ресторани припремили су веома богату празничну понуду, тако да све који буду боравили на “златној планини” током новогодишњих дана очекује одличан провод.

Хотел “Златибор Моунтаин Ресорт & Спа” приредиће концерт Јелене Костов као и Петра Митића. Гости „Гранд & Sky хотел Торник“ новогодишње вече проводе уз “CHEGI & Браћа Блуз Бенд”, док је овде 1. јануара Сека Алексић и оркестар Александра Софронијевића. У хотелу „Мона“ у новогодишњој ноћи гости ће уживати у наступу Алексе Перовића. Хотел „Палисад“ је 31. децембра организовао наступ Жељка Шашића, док је овде 1. јануара “Луна бенд”. У „Пјевић Евент центру“ гости дочекују Нову годину уз Светлану Цецу Ражнатовић, док ће 1. јануара имати прилику да овде уживају уз наступ Баје Малог Книнџе.

Многобројни ресторани и кафићи у туристичком центру Златибора приремили су дневне и вечерње журке. Ресторани: „Титова вила“, „Гранд”, „Мирис Дуња“, „Цаса Де Винос“, „Коноба Акустик“,„Колиба код Милунке“, „Митровића коноба”, „Гостиљска врела”, „Авантура Caffe & Рестаурант” „Ампхора“, „Маша“, „Бакрач“, „Перун“ имаће, поред разноврсне гастрономске понуде, и богат музички програм. У ресторану „L`equipe Монтанге Златибор“ гости ће бити у прилици да током новогодишњих празника овде уживају у наступу Џејле Рамовић, Мирзе Селимовић и Иве Бојановић као и “Реформа бенда”. Гости „Гранд Ирисх пуб“-а ће новогодишњу ноћ провести уз Бојана Јевтића и “Силвер бенд”, док у клубу „Вендоме“ током новогодишњих празника гостују Слоба Радановић, Барбара Бобак, Андреана Чекић и Елма Синановић. Клуб „Алиби“ ће угостити Војажа, Биљану Грујић, Ђорђа Несту, Јовану Матијевић, Милоша Живковића, Иву Бојановић, Јоцу Стефановић и друге… Остали кафићи и гастро барови („Златиборска пивница”, „Монт”, „Централ Inn”, „Гондола гастро бар”…) такође су припремили музичке садржаја којима гости могу употпунити боравак на Златибору током празника.

Већина објеката ће тада, поред добре музике, у оквиру цене понудити и врхунско послужење, од специјалитета нашег краја и светских јела до бираних пића и посластица.

Добар провод Вас неће заобићи ма где овде били. Добродошли на Златибор!

ТО Златибор

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Мраз и даље прети воћу, род је под знаком питања – јака одбрана ипак постоји

Уручена Златна повеља књижевници Мирјани Ранковић Луковић

Ново радно време Голд гондоле од 4. марта

„На трци се тркај, не у саобраћају“

Реконструкција водене куле на Старом граду кроз програм ЕУ ПРО Плус

Временска прогноза за суботу – 2. март

Пореска управа објавила календар пореских обавеза фирми за март

У недељу бесплатни превентивни прегледи у Дому здравља Чајетина

Поклон ученика Уметничке школе Граду у години националне престонице културе (ВИДЕО)