15.3 C
Uzice
април 10, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

Novogodišnje zagrevanje na Zlatiboru počelo sjajnon Ribljom Čorbom(FOTO)

Četvorodnevni novogodišnji program koji je na Zlatiboru pripremljen za sve goste i posetioce planine otvoren je u petak, 29. decembra, koncertom Riblje Čorbe. Koncert je odžan na Kraljevom trgu gde se okupilo nekoliko hiljada ljudi kako bi uživali u zvucima jednog od najpopularnijih bendova Balkana. Prohladno zimsko veče na Zlatiboru Bora Đorđević zagrejao je dobro poznatim stihova svojih pesama.

Koncert je otvoren pesmom „Ja ću da pevam“, a zatim su se ređale numere: Nemoj da ideš mojom ulicom, Volim volim žene, Dva dinara druže, Rekla je, Avionu slomiću ti krila, Amsterdam… Gostovanje na Zlatiboru članovi grupe Riblja Čorba iskoristilu su da publici predstave tri nove pesme i time najave svoj novi album. Na kraju dvočasovnog uživanja u prepoznatljivom rok zvuku, publiku je oduševio bis, kada su se muzičari Riblje Čorbe vratili na binu i otpevali nekoliko najpoznatijih hitova: Kad sam bio mlad, Ostani đubre do kraja, Kad hodaš i Dobro jutro.

Koncert Riblje Čorbe bio je poklon Zlatiboru od kompanije „Pionir“ koja ove godine proslavlja 100 godina postajanja, a u čijem sastavu se nalazi hotel „Tornik“, prvi hotel sa 5 zvezdica na Zlatiboru i jedan od najluksuznijih u ovom delu Evrope, čije se otvaranje očekuje u 2018. godini.

Sjajna atmosfera koje ja vladala na Kraljevom trgu tokom koncerta Riblje Čorbe najavljuje još bolji provod narednih dana. U subotu 30. decembra Zlatibor će pevati zajedno sa Tonijem Cetinskim, Jelena Tomašević i trubački orkestar Marka Gligorijevića zabavljaće publiku u najluđoj noći , dok će za zagrevanje atmosfere na reprizi Nove godine biti zadužen Leksington bend.

Izvor:turistickaorganizacijazlatibor

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Direktor za proizvodnju energije Mikajilo Zlojutro: „Nivo vode u jezeru u dozvoljenim granicama, a klizišta na mestima gde kuće ne bi smele biti“ (VIDEO)

Oglasna Tabla

Gost emisije „Emisija „Aktuelno“ OT gospodin Arno Gujon

Oglasna Tabla

Gost emisije “ Priča se“ master prava Radovan Novaković

Oglasna Tabla