ОГЛАСНА ТАБЛА
НАЈАВЕ И ДОГАЂАЈИ УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Новогодишње дружење са Деда мразом и концерт Дејана Петровића

Ужички малишани имаће могућност да се и ове године сликају са Деда мразом на платоу испред Градске куће. Уз забаван програм и слаткише добиће и бесплатне фотографије, а у оквиру акције коју је Град покренуо прошле године. Град ће у сарадњи са Градским културним центром организовати и новогодишњи концерт на Тргу партизана.

Тродневно дружење са Деда мразом на платоу испред Градске куће почиње данас и трајаће до 28. децемра у времену од 16 до 19 часова, најавио је члан Градског већа Миодраг Петковић.

“Биће то прилика да малишани присуствују занимљивом програму, уз слаткише и наравно бесплатно фотографисање. Прошле године смо имали сјајан одзив деце и не сумњам и нема разлога да тако не буде и ове године”.

Директор Градског културног центра Филип Баралић најавио је новогодишњи концерт на Тргу партизана.

“Након пар година паузе Ужичани ће поново моћи да уживају и у новогодишњем концерту. Наступ Дејана Петровића и његовог Биг бенда заказан је за понедељак 2. јануар са почетком у 20 часова. Организатор је ГКЦ у сардњи са градом а вредност набавке је 1,4 милиона динара”.

Како је објаснио градски већник Миодраг Петковић после две године ковида када није било могуће организовати концерте, а у складу са жељама и потребама Ужичана новогодишњи концерт не организује се 31. децембра већ 2. јануара

“Претходних година пракса је показала да у новогодишњој ноћи већина Ужичана одлази у друге градове или туристичке центре, па овакве догађаје из тог разлога организујемо у првим данима Нове године, а то наравно доноси и значајне уштеде у буџету. Наравно пратићемо и даље жеље, потребе и тежње наших суграђана и  наредном периоду у сарадњи са њима планирати овакве активности”.

Ове године за новогодишње украшавање града издвојено је 1,4 милиона динара, а од тог износа 900 хиљада динара опредељено је за набавку нових украса, док је остатак средстава намењен за поправку и монтажу постојећих.

Град Ужице

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Вруће и спарно, могући пљускови са грмљавином

Дачић: Убица полицајца ликвидиран у околини Лознице, поново пуцао на полицију

“YUGOTON” поново у Градском културном центру

Постигнут договор између Владе и пољопривредника

Нове цене горива

Све је спремно за највећи карневал на води: На сплаварење Дрином од Перућца до Рогачице стижу гости из свих крајева Србије и Европе

Заплењено више од осам килограма кокаина, новац, аутомобили…

Отворена изложба “Димитрије Туцовић-раднички витез”

Обезбеђена средства за још 400.000 паметних бројила