12.8 C
Uzice
април 23, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

Novogodišnja priredba Zračka (video)

Korisnici Dnevnog boravka za decu sa smetnjama u razvoju „Zračak“ u Čajetini izveli su tradicionalnu Novogodišnju priredbu zajedno sa učenicima osnovne škole „Dimitrije Tucović“ u biblioteci „Ljubiša R. Đenić“ u Čajetini.

Praznično raspoloženje stiglo je među decu i mlade iz Zračka. Korisnici Dnevnog boravka za decu sa smetnjama u razvoju uz pomoć zaposlenih i učenika osnovne škole Dimitrije Tucović pripremili su tradicionalnu priredbu za svoje sugrađane.

„Pripreme za Novogodišnju priredbu su trajale oko mesec dana. Njima izuetno znači ovaj vid rada, oni se osećaju izuzetno korisno i prija im ovaj način funkcionisanja. Izuzetno se raduju gostima i vremenu koje provedu sa ljudima iz lokalne zajednice,“

kaže koordinatorka usluge u Zračku Marina Kutlešić i dodaje da se o priredbama dugo priča i da se deca i mladi raduju ovakvim događajima.

Četrnaestoro korisnika Zračka dobilo je od Deda Mraza paketiće koje su uz Crveni krst darovale škole Dimitrije Tucović, Milivoje Borović i Savo Jovanović Sirogojno. Priredba je deo aktivnosti koje se sprovode u Zračku kako bi deca učila nove stvari a stariji se osposobili za samostalan život.

Izvor: zlatiborpress.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Rukometaši Užica superiorni u Arilju

Oglasna Tabla

Doživotni zatvor se vraća u Krivični zakonik

Oglasna Tabla

Dvadeset godina od bombardovanja RTS-a

Oglasna Tabla