Огласна табла
СРБИЈА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Novogodišnja noć sa dežurnim službama (VIDEO)

U prvim satima nove godine predstavnici gradskog rukovodstva su tradicionalno posetili dežurne službe hitne pomoći Doma zdravlja, policije, vatrogasne brigade i prijemnog odeljenja Zdravstvenog centra.

Gradonačelnica dr Jelena Raković Radivojević navela je da je u razgovoru sa dežurnim službama konstantovano da je u gradu situacija mirna.

„Želimo svim dežurnim ekipama da tako i ostane. Oni koji su imali najviše posla su uglavnom u hitnoj pomoći, dva transporta za Beograd, Opšta bolnica Užice je imala puno posla, bilo je manjih povreda, alkoholisanih osoba, međutim nekih većih povreda nije bilo. Vatrogasna služba nije imala posla, što želimo da tako i ostane, takođe i Policijska uprava. Ova godina za nama bila je teška, želimo da je što pre zaboravimo, da nova 2021. godina bude pre svega mnogo bolja, da budemo zdravi i da uspešno radimo u našem gradu.“

„Sugrađani su ispoštovali ono što smo pričali unazad mesecima i zaista sam zadovoljna zbog toga, jer to je nešto što je u ovom trenutku i najvažnije da primenom svih propisanih mera budemo mi ti koji smo odgovorni u ovoj situaciji. To nam je jedini način dok ne budemo svi vakcinisani, da se štitimo. Nadam se da će nam 2021. godina biti mnogo bolja što se tiče javnog zdravlja, razvoja grada Užica i nadam se da ćemo se izboriti sa korona virusom u ovoj godini“- rekla je gradonačelnica poželevši svim sugrađanima srećnu 2021. godinu, dobro zdravlje i poslovni uspeh, kako profesionalno tako i porodično.

Izvor: uzice.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Данас славимо Зачеће Светог Јована Претече и Крститеља

ОГЛАСНА ТАБЛА

Изложба “Ужички Минотаур” у Галерији Рефлектор

ОГЛАСНА ТАБЛА

Концерт за Дан града: Џенан Лончаревић

ОГЛАСНА ТАБЛА

Удружење малинара Србије: Откупљивачи делују монополски, смањују откупну аконтну цену малина

ОГЛАСНА ТАБЛА

Србија ће скупо плаћати нафту због хрватске блокаде

ОГЛАСНА ТАБЛА

Оливера Јевтић најбоља на Ади Циганлији у Београду

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за четвртак – 6. октобар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Милица из Пожеге има само 19 година и успешно се бави дресуром паса, од малих ногу и најопаснијим керовима прилазила је без страха

ОГЛАСНА ТАБЛА

Кад ученици засуку рукаве и среде цело школско двориште (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА