Огласна табла
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Ново радно време тврђаве Стари град и СтаПарка

Ужице – Тврђава Стари град у наредном периоду радиће од 11 до 19 часова, саопштила је Туристичка организација Ужице. За посетиоце Стари град биће отворен сваког радног дана и викендом осим уторка, а улаз је бесплатан.

Ново радно време важиће и за “СтаПарк”. Археолошки парк ће за посетиоце бити отворен петком, суботом и недељом од 11 до 19 часова. Како истичу у Туристичкој организацији Ужице, организовани превоз ће саобраћати петком, суботом и недељом. Полазак минибуса “Бечеј превоза” је са Градске плаже (са места одакле је кретао туристички возић) у терминима од 14:30, 15:45, 16:45 и 17:45, док је повратак у терминима од 15:30, 16:30, 17:30 и 18:45. Цена повратне карте износи 100 динара.

И овог викенда у “СтаПарку” биће организована дечија радионица. Намењена је деци узраста од 7 до 11 година а водиће је мр.Јелена Гускић Петровић, конзерватор, академски сликар.

Радионица за децу под називом “Камен, слика, неолит”  биће одржана у недељу 11.септембра у времену од 15 до 17 часова. Број деце је ограничен, а пријаве се могу поднети на број телефона: 031/500-555.
У случају лоших временских услова радионица ће бити премештена унутра.

Град Ужице

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Млекара „Наша Златка“ освојила награду за иновативност у производњи традиционалне српске хране на фестивалу хране и вина у Београду

ОГЛАСНА ТАБЛА

Креманци поучени пророчанством Тарабића спавају мирно, Чачани страхују од нуклеарног удара

ОГЛАСНА ТАБЛА

Обележена 81.годишњица од ослобођења Ужица

ОГЛАСНА ТАБЛА

СЛАТКО ОД ДУЊА према традиционалним рецептима: Два начина припреме за уживање у јесењим данима (РЕЦЕПТ)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Креће сезона ПРЕХЛАДА И ГРИПА: Ово су могући знакови да вашем телу недостаје ВИТАМИН Ц

ОГЛАСНА ТАБЛА

„ОВДЕ ВОДЕ ЛЕЧЕ, А ЉУДИ ВИДЕ ДАЉЕ“ Јелена чува успомену на видовите претке Тарабиће, а кућа Милоша и Митра постаће туристичка атракција

ОГЛАСНА ТАБЛА

Како да уштедите грејање и сачувате топлоту у дому? Јефтини трикови које ћете увек користити

ОГЛАСНА ТАБЛА

Нема одлагања грејне сезоне, ни рестрикција

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за недељу – 25. септембар

ОГЛАСНА ТАБЛА