ОГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Новинари из Словеније у посети Златибору

Најпосећенији планински центар Србије у периоду од 14. до 17. јула је одредиште новинара медијске куће ГТВ – Горењске телевизије из Словеније, који ће кроз снимљене репортаже приказати вредности Златибора. Туристичка организација Златибор им је представила културна и природна богатства „златне планине“, захваљујући којима су се уверили у дугогодишње звање туристичког лидера међу планинама Србије.

У оквиру ове посете новинари ГТВ – Горењске телевизије уживали су у доживљају Златибора из једне другачије перспективе у кабинама најдуже панорамске гондоле на свету. Гости су упознали и симболе Златибора на обновљеном Краљевом тргу, Краљеву чесму, дрвену скулптуру „Златиборски брзи воз“, а највећу пажњу привукла је вечерња пројекција на мултимедијалној фонтани на језеру. Потом су обишли и најпосећенији спелеолошки објекат “Стопића пећину”, јединствени музеј на отвореном “Старо село” у Сирогојну а потом И водопад у Гостиљу. Новинарска екипа је уживала и у концерту симфонијског оркестра “Виртоузи” под диригентском палицом маестра Бојана Суђића чиме је званично почело “Златиборско културно лето”.

Новинарска екипа је веома задовољна овом посетом приликом које су направили доста занимљивог видео материјала који ће у наредним данима приказивати на највећој регионалној телевизији у Словенији. Том приликом ће додатно појачати промоцију и пласман „златне планине“ на туристичком тржишту Словеније.

ТО Златибор

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Вруће и спарно, могући пљускови са грмљавином

Дачић: Убица полицајца ликвидиран у околини Лознице, поново пуцао на полицију

“YUGOTON” поново у Градском културном центру

Постигнут договор између Владе и пољопривредника

Нове цене горива

Све је спремно за највећи карневал на води: На сплаварење Дрином од Перућца до Рогачице стижу гости из свих крајева Србије и Европе

Заплењено више од осам килограма кокаина, новац, аутомобили…

Отворена изложба “Димитрије Туцовић-раднички витез”

Обезбеђена средства за још 400.000 паметних бројила