ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА СПОРТ ПЛУС - УЖИЦЕ

Новинар Спорт клуба Бранко Спасојевић најбољи у 2022.

Удружење спортских новинара Србије је на гала церемонији доделило награде најбољима у 2022. години. Међу лауреатима су наравно били и новинари Спорт клуба.

„Златно перо“, односно награда за најбољег у 2022. годину отишла је у руке Бранка Спасојевића, новинара Спорт клуба. Наш колега је правовремено, тачно и без икаквих задршки обавештавао јавност и све фудбалске поклонике о лепим и не тако лепим дешавањима из најпопуларнијег спорта.

Годину иза нас заокружио је извештавањем са Мундијала у Катару, а његове вести биле су међу најчитанијим, често никога нису остављале равнодушним. Наравно, остале редакције су готово константно преносиле све што Бранко напише, без да су морале да проверавају истинитост његових чланака.

Награђени су још Александар Глогорић (Моцартспорт) за најбољу репортажу, за два остварења у телевизијском новинарству Александар Милетић, такође представник Спорт клуба, за животно дело Војин Величковић, некадашњи новинар Спортског журнала, данас Спорт клуба, Михајло Антић, Властимир Игњатовић, постхумно Петар Лазовић, Златни микрофон отишао је у руке Милоша Кривокапића (РТС), екслузивну вест објавио је Ђорђе Матић (Моцартспорт)…

Спорт клуб

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Сладолед кошта око 1.800 динара, паркинг за цео дан преко 23.000

Пренос утакмице Данска-Србија у ГКЦ-у

XII Чикер МТБ Маратон

СПЦ данас обележава Силазак светог Духа на апостоле, празник Свете тројице

ОГЛАСНА ТАБЛА

Предстојеће МОСИ у знаку нових дисциплина, бројних концерата и великог броја учесника (ВИДЕО)

Временска прогноза за 23. јун 2024.

ОГЛАСНА ТАБЛА

„Рефест Златибор 2024“

Радови на пешачкој стази на Главици при крају

Драма код Косјерића: Аутобус пун туриста из Кине слетео са пута, сви су одмах евакуисани а надлежни извлаче возило