ОГЛАСНА ТАБЛА
ВЕСТИ ИЗ ОКРУГА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Нови сукоб малолетника у Пријепољу: Кривичне пријаве због ширења мржње

Полиција у Пријепољу поднеће кривичну пријаву против малолетника за изазивање верске и националне мржње и нетрпељивости у стицају са кривичним делом тешка телесна повреда.

Како је за Н1 речено у ПУ Пријепоље, полиција оступа поводом догађаја који се јуче одиграо у Техичкој школи у Пријепољу.

Заступник оца оштећеног малолетника саопштио је да је малолетни П. Б. јуче претрпео тешку телесну повреду приликом напада од стране другог малолетника бошњачке националности.

Подсећамо, против П. Б. и његових малолетних другова се пред Вишим судом у Ужицу води поступак због певања песме „Божић је“ са измењеним текстом на приватној прослави која је забележена телефоном једног од присутних. Снимак се појавио на друштвеним мрежама.

Како је саопштено из адвокатске канцеларије која заступа оца оштећеног, десет ученика бошњачке националности јуче је окружило П. Б, да би један од њих Џ. Е. вређао оштећеног, пуштајући спорни снимак, а затим му је задао два ударца затвореном штаком у пределу лица због којих је малолетни П. Б претрпео тешку телесну повреду у виду прелома носне кости са дислокацијом.

Извор: Н1

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Пореска управа објавила календар пореских обавеза фирми за март

У недељу бесплатни превентивни прегледи у Дому здравља Чајетина

Поклон ученика Уметничке школе Граду у години националне престонице културе (ВИДЕО)

Данас прелиминарна ранг-листа пензионера за рехабилитацију о трошку Фонда ПИО

Пријепоље погодила два земљотреса

Нове цене горива

У ужичком породилишту рођено шест беба

Бесплатни превентивни прегледи у недељу 3. марта

Група грађана „Слога“ излази самостално на предстојеће локалне изборе у Ужицу

ОГЛАСНА ТАБЛА