OGLASNA TABLA – INFO
FOTO RAZGLEDNICA SRBIJA

Novi stambeno – poslovni objekat u ul. Kneza Lazara br. 41 (KATALOG STANOVA)

POLOŽAJ OBJEKTA

Kolsko i pešačko priključenje predmetne katastarske parcele ostvaruje se sa severozapadne strane parcele, iz ulice Kneza Lazara . Sa jugoistočne strane parcele nalazi reka i zaštitni bedem. Objekat se nalazi na teranu u padu od severozapada ka jugoistoku Objekat je orijentisan na ulicu Kneza Lazara iz koje se rampom kroz pasaž ulazi u podzemnu garažu. Glavni ulaz u objekat, kao i u lokale je takođe iz pomenute ulice, tj sa severozapadne strane. Sa jugoistočne strane predviđena je zelena površina.

PODACI O OBEKTU

Objekat je funkcionalno podeljen na 32 stambene jedinice i 2 lokala. Glavni ulaz u objekat je orijentisan sa severozapadne stane. Komunikacije (stepenište i lift) su pozicionirane na sredini objekta. Lokali su formirani levo i desno od središnjeg stepeništa i poseduju galerije. U prizemlju objekta formirano je 2 lokala sa galerijom, vetrobran, hodnik, vertikalna komunikacija – stepenište, liftovsko okno i jedna pomoćna prostorija za čistačicu. Na prvom, drugom i trećem spratu projektovano je po 8 identičnih stambenih jedinica, dok četvrti sprat čini 8 stambenih jedinica sa delom na kojem je povučenen sprat u odnosu na donje etaže . U podrumu je projektovana garaža sa 19 parking mesta, dve tehničke prostorije. Parkiranje na parceli je garažiranje u podrumu sa 19PM i u prednjem (nadzemno) i zadnjem delu parcele sa 22 otvorena parking mesta.

 

 

MCS – Sistem d.o.o.

 

 

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Policijski čas u Beogradu od petka do ponedeljka

Oglasna Tabla

Čajetina odoleva infekciji Covid 19

Oglasna Tabla

Uvedena vanredna situacija u Varoši – neće biti Zlatarfesta!

Oglasna Tabla

Slavna srpska virusološkinja dr Ana Gligić ima optimističnu prognozu: Sledi naglo opadanje koronavirusa!

Oglasna Tabla

Na području Zlatiborskog okruga potvrđena 94 nova slučaja „covid 19“ virusa

Oglasna Tabla

Goran Stevanović: „Ovo su tri simptoma zbog kojih morate odmah da se javite u KOVID AMBULANTU, počne lako, ali se onda pogorša“

Oglasna Tabla

„Klinička slika dece ozbiljnija nego u prvom naletu virusa“

Oglasna Tabla

Nove mere: Obavezne maske, prekinut rad PU, ograničeno radno vreme ugostiteljskih objekata

Oglasna Tabla

Nova mera: Karantin za osobe koje ulaze u Crnu Goru iz Srbije

Oglasna Tabla