26.6 C
Uzice
август 24, 2019
FOTO RAZGLEDNICA NAJAVE I DOGAĐAJI

Novi repertoar u bioskopu Art

SALA 1

OD 7. DO 20. DECEMBRA

u 19:15 h
cena ulaznice: 250,00

MEDA PEDINGTON 2/ Paddington 2


Dužina trajanja: 104min.
Žanr: animirani, porodični, komedija, sinhronizovan na srpski
Režija: Paul King

Omiljeni lik kultne engleske serije slikovnica, medvedić Padington, vraća se na velika platna s novim avanturama.
Sada kada se medvedić Padington srećno smestio kod porodice Braun, kao ravnopravan član zajednice, širi radost i ljubav gde god dođe. U potrazi za savršenim rođendanskim poklonom za 100. rođendan svoje voljene tetke Lusi, Padington nailazi na savršenu knjigu u antikvarnici ali će morati da odradi niz poslova kako bi je mogao kupiti. Međutim, kada otkrije da je knjiga ukradena, Padingoton i Braunsi će morati da krenu u potragu za lopovom.

SALA 1

OD 7. DO 13. DECEMBRA
u 21 h

cena ulaznice: 300,00

JOŠ 24 SATA ŽIVOTA/ 24 Hours to Live

Dužina trajanja: 93 min.
Žanr: triler
Glavne uloge: Rutger Hauer, Ethan Hawke, Paul Anderson, Nathalie Boltt, Tanya van Graan
Režija: Brian Smrz
Trevis Konrad (Itan Hok) je bivši elitni vojnik, uništen tragedijom koja mu se dogodila.Smrt supruge i sina na njega ostavlja neizbrisiv trag, kada se u teškom trenutku iznenada pojavljuje njegov stari prijatelj iz vojske, Džim Morou (Pol Anderson). Predlog koji mu je iznet, Konrad ne može da odbije. Morou sada radi za veoma moćnog čoveka, koji se bavi tajnim vojnim preduzetništvom, Reda Mauntina, koji Konradu nudi veoma opasan ali i veoma unosan zadatak, da bude plaćeni ubica. Trevis prihvata, ali ceo njegov život okrenuće se u potpuno pogrešnom smeru kada ga pogađa smrtonosni hitac veoma uspešne Interpolove agentkinje Lin Biset (Ksu Kuin). U trenutku kada oseća da je njegov život završen, Trevis Konrad se budi u operacionoj sali. Telo mu oživljava, zahvaljujući ekstremnom medicinskom poduhvatu i on dobija još 24 sata života.

SALA 2

OD 7. DO 13. DECEMBRA
u 20 h

cena ulaznice: 300,00

ČUDO/ Wonder

Dužina trajanja: 113 min.
Žanr: drama
Glavne uloge: Jacob Tremblay, Julia Roberts, Owen Wilson
Režija: Steve Chbosky

Bazirano na bestseleru New York Timesa, Čudo je neverovatna inspirativna topla priča o Augustu Pullmanu, dečaku s teškim genetskim poremećajem zbog kojeg od rođenja ima unakaženo lice i glavu.
Topla i dirljiva priča puna ljudskosti i nade! August je desetogodišnji dečak koji mora da živi s teškim genetskim poremećajem zbog kojeg od rođenja ima unakaženo lice i glavu. Nakon 28 operacija zbog kojih nikad nije mogao normalno pohađati školu, s deset godina ga roditelji ipak upisuju u peti razred osnovne škole Beecher. Auggie u školu kreće s puno straha i neverice i boji se kako će svakodnevno biti izložen pogledima, zgražanju i komentarima svojih školskih prijatelja.

SALA 2

OD 7. DO 13. DECEMBRA
u 22 h

cena ulaznice: 300,00

POSLEDNjI POSAO/ Bullet Head

Dužina trajanja: 93min.
Žanr: krimi
Glavne uloge: Adrien Brody, Antonio Banderas, Rory Culkin, John Malkovich
Režija: Paul Solet

U fokusu je grupa uspešnih kriminalaca koja se našla zarobljena u skladištu gde im preti opasnost od napadačkog psa Denira. Film predstavlja niz priča koje istražuju ljubav, strah, greške i pogrešne poteze koji su ih doveli na mesto na kom su, i gde se bore za život.

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Zov iz dela porodice koju gubimo: „Počnite da paničite“

Oglasna Tabla

Više pokušaja vantelesne oplodnje o trošku države

Oglasna Tabla

Moguće povećanje plata u javnom sektoru u proseku za sedam odsto

Oglasna Tabla