ОГЛАСНА ТАБЛА
СРБИЈА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Нови портал Електропривреде Србије за преузимање е-рачуна и електронско плаћање

Домаћинства и мали купци електричне енергије на гарантованом снабдевању моћи ће од данас на сајту „Електропривреде Србије“ да користе нови портал за преузимање е-рачуна и електронско плаћање – Увид у рачун, саопштила је Електропривреда Србије.

Како се наводи у саопштењу, домаћинства и мали купци сада ће имати брз и једноставан приступ е-рачуну одмах по формирању месечног задужења, пре штампања и дистрибуције уобичајеном поштом.

Додатне функције портала омогућавају увид у архиву рачуна и уплата из претходне три године, као и деталјан преглед потрошње по зонама и тарифама. Само коришћење портала биће једноставно, као и процес регистрације и пријаве.

Корисници портала ће моћи безбедно и брзо електронски да плате рачун без одласка у пословнице платних институција, и то путем система за инстант плаћања (ИПС Скенирај) и платним картицама Дина, Виса и МастерЦард.

Новина је и да ће корисници портала преко једног налога моћи да прегледају и електронски плате рачуне за више мерних места у различитим регионалним подручјима Републике Србије.

Активирањем јединственог портала са радом ће престати досадашњи регионални портали, а њихови корисници ће регистрацијом на нови портал добити приступ технички унапређеној верзији са новим корисничким функцијама.

До краја године, биће доступна и могућност подношења приговора на рачун (рекламације). У наредној фази дигитализације, која је планирана за почетак 2024. године, „Електропривреда Србије“ активираће и мобилну апликацију „Увид у рачун“.

Извор: ГЗС/Тањуг

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Концерт народних игара и песама – КУД „Златибор“ Чајетина

ОГЛАСНА ТАБЛА

На Златибору одржана седма Туристичка конференција „Западна Србија“

ОГЛАСНА ТАБЛА

Успостављен директан платни промет између Србије и Црне Горе

ОГЛАСНА ТАБЛА

У Србији послује 32.139 фирми које немају запослене

ОГЛАСНА ТАБЛА

Светски Дан планина обележава се данас

ОГЛАСНА ТАБЛА

Промоција књиге „У загрљају месечине“

ОГЛАСНА ТАБЛА

Уговори о сталном запослењу за раднике ангажоване током ковида (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Следеће године 18 нових возова, нове пруге и линије Србијавоза

ОГЛАСНА ТАБЛА

У ужичком породилишту рођено шест беба

ОГЛАСНА ТАБЛА