Užice Oglasna Tabla
FOTO RAZGLEDNICA REPORTERI-DOPISNICI UŽIČKE VESTI

Novi napadi pasa lutalica u Čajetini i Užicu

Užice – Posle naše objave  Agresivni psi lutalice napali ženu sa tromesečnom bebom   našoj redakciji javile su se nove žrtve iz Užica i Čajetine koji su imali slična iskustva i koji su zabrinuti za sebe i svoju decu.

Dobar dan, pošto ne želim da komentarišem po društvenim mrežama, ja ću u inboks. I ja sam bila napadnuta od strane pasa lutalica. Nedelja, 05 i 40h, nigde nikoga na ulici, svi spavaju. Iznad vrtica u Krčagovu, iznenada izleću tri velika psa i besno počinju da laju i nasrću na mene. Jedva sam uspela da se odbranim. OVAJ PROBLEM ODMAH REŠITI JER ĆE NEKO STRADATI. Inače volim pse, moja deca ih obožavaju. Imamo i mi jednog prelepog. Hvala unapred (V.M)

 

–  Kad smo već kod pasa, moram da prijavim da u Čajetini takođe nismo mirni što se tiče pasa lutalica, moja beba je bila u kengur nosiljci, pas nas je napao, bio je jako ljut i nije u pitanju bila nikakva igra, već namera da ga ugrize za nogicu. Pomogla nam je jedna gospođa iz prodavnice i sakrili smo se tu dok nije odmakao, da vam ne pričam da su mi do kuce drhtale noge, inače ja se ne.bojim i nikad se nisam bojala, ali sada mi više nije svejedno kad sa bebom pođem u šetnju, bilo u kolicima bilo u naručju. ( M.Ž)

Užice – Oglasna Tabla

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Jeftina torta od keksa i čokolade koja se ne peče

Oglasna Tabla

Plan odvoženja kabastog otpada

Oglasna Tabla

Kokin Brod: Trobojkom brane svetinje

Oglasna Tabla

Karatisti KK „Užice“ odlični u Čačku

Oglasna Tabla

Đaci od danas ponovo u klupama

Oglasna Tabla

U Srbiji danas naoblačenje i kiša, do 14 stepeni

Oglasna Tabla

Konkursi za prijem kandidata u Vojnu akademiju u toku

Oglasna Tabla

Ariljci “pokorili” Kragujevac

Oglasna Tabla

10 dužnosti srpskih đaka iz 1910. godine: Deca su se vaspitavala da, pre svega, budu dobri ljudi

Oglasna Tabla