Огласна табла
СРБИЈА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Новак Ђоковић заплакао због убијене деце у „Рибникару“! Написао поруку на камери, па се сломио: ја као отац…

Новак Ђоковић је изразио саучешће породицама преминулих у Основној школи „Владислав Рибникар“.

Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у треће коло мастерса у Риму пошто је после два тешка сета савладао Томаса Ечеверију (7:6, 6:2), а након сусрета је написао дирљиву поруку. Разлог је нажалост тужан, крвави пир у Основној школи „Владислав Рибникар“ од претходне среде када је ученик седмог разреда убио осморо ђака и радника обезбеђења, док је том приликом рањено још седам особа (шест ученика и наставница).

„Свети Василије Острошки моли Бога за нас. Основна школа Владислав Рибникар“, написао је Новак Ђоковић на ТВ камери након дуела и измамио аплаузе навијача у РИму.

„Нисам почео добро, почео сам споро, а играли смо први пут. Млад је момак, има игру за шљаку и на њој је одрастао. Тај-брејк је пресудио, наравно ментално сам осетио већи налет и енергије и концентрације, па сам се опустио и нисам имао трему. Привео сам меч крају и желео бих свима да кажем да ми је најискреније жао што нисам имао прилике да се обраћам јавности за масакр који се догодио у школи Владислав Рибникар. Моје најдубље саучешће породицама. Ја као отац мале деце могу да замислим како се осећају родитељи и желим им снагу и љубав. Поздрав свим људима и срећан дан Светог Василија Острошког“, рекао је Новак Ђоковић и потом се склонио од микрофона због суза.

Подсетимо, Новак Ђоковић је имао и проблема са стомачних проблема током меча са Ечеверијом, видело се и да је помало „зарђао“ због тога што није играо још од Српска опена, али се надамо да је на путу да поврати стару форму. У трећем колу га чека далеко озбиљнији противник и добар пријатељ – Григор Димитров.

Мондо

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Држава опет ограничава цене: Хлеб у Србији јефтинији за три динара

Почео други круг пројекта „Дигитализација пијаца“

Пријаве за новчану помоћи по детету почињу 20. августа

Просечна пензија иде на 45.500 динара: Ово је све што треба да знате о новом повећању

Туристичка организација Ужице отпочела реализацију пројекта “E-CrossPass”

Сирогојно Style узима учешће на Међународном фестивалу амбасада у Прагу

Нове цене горива

Две нове изложбе у Рефлектору

Колапс на путу код Ужица: Обрушило се на стотине кубика камења, киша створила одрон