ОГЛАСНА ТАБЛА
ВЕСТИ ИЗ ОКРУГА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Нова Варош данас обележава дан општине

Нова Варош – Нова Варош данас прославља општински празник, датум када је славна Јаворска бригада 1912. године ослободила златарски крај од вишевековне владавине Отоманског царства.
Централни догађај обележавања Дана општине је свечана Академија у Дому културе, а прославу ће овог пута обележити богат и разноврстан уметнички програм.

Прослава 1. новембра започиње у подне одавањем почасти ратницима погинулим у балканским и Првом светском рату полагањем цвећа и венаца на спомен-обележја на градском Тргу. Истог дана, у 17.00 часова, у галеријском простору Дома културе биће отворена изложба “Златарска палета”.

Од 20 часова у Градској школској дворани биће одиграна пријатељска футсал утакмица између КМФ “Златар 033” и КМФ “Нови Пазар”:

– Свечана академија поводом Дана општине заказана је за 18 сати. Након обраћања и беседе председника општине Радосава Васиљевића, уследиће традиционална додела новчаних награда најуспешнијим студентима и ученицима, као и плакета и признања заслужним појединцима и колективима – каже помоћница председника општине за привреду и локални економски развој Маријана Ђокић.

ГЗС/ПП Медиа

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Временска прогноза за недељу – 10. децембар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ђорђе у „стојадину“ обишао Европу и остварио дечачки сан

ОГЛАСНА ТАБЛА

Варали старије суграђане и узимали им хиљаде евра за запрашивање непостојећих стеница

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ако немате идеју шта спремити у току поста, ПРОЈИЦЕ СУ УВЕК ДОБРО РЕШЕЊЕ: Лако се праве, а цела породица ће уживати (РЕЦЕПТ)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Жесток удес на Копаонику

ОГЛАСНА ТАБЛА

Плаћено одсуство и за очеве

ОГЛАСНА ТАБЛА

Фонд ПИО најавио: Од 1. јануара нови услови за одлазак у пензију

ОГЛАСНА ТАБЛА

Велики спољнотрговински плус српске пољопривреде

ОГЛАСНА ТАБЛА

Мистериозне појаве на небу изнад Панчева и Ужица

ОГЛАСНА ТАБЛА