ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ

Нова туристичка платформа омогућава online куповину карата за туристичке атракције

У години прославе јубилеја 130 година туризма, Златибор поставља нове стандарде у дигитализацији туристичке понуде кроз омогућавање online куповине улазница за туристичке садржаје на дестинацији. „Висит Сербиа“ је туристичка платформа која омогућава иновативни маркетинг дестинација и туристичких атракција, online куповину улазаница за туристичке атракције, као и једноставнију и сигурнију наплату услуга смештаја. Овај дигитални алат корисницима платформе омогућава да у богатој туристичкој понуди Златибора, лакше направе избор, а притом једноставним и сигурним дигиталним каналом обаве online трансакцију.  Тиме се омогућава унапређење услуге и квалитет искуства туриста на Златибору што ће улепшати боравак гостију као и подизање имиџа и препознатљивости дестинације.

Посетиоци дигиталним путем могу да купују улазнице за туристичке атракције Златибора: Голд Гондолу, као и њене иновативне услуге: „Бранч у ваздуху“ и „Романтично путовање„, улазнице за Стопића пећину, као и пакет улазница „4 бисера Златибора“. Изазови у дубини Стопића пећине, необуздан млаз водопада у Гостиљу, мириси и сачувана тишина прошлости у старим брвнарама „Старог села“ Сирогојна, као и непролазна актуелност плетиљског заната у „Музеју плетиља“ чекају посетиоце који одаберу пакет улазница под називом „4 бисера Златибора“.

Истовремено, платформа „Висит Сербиа“ нуди атрактивну промоцију туристичких дестинација и атракција, омогућавајући гостима и посетиоцима да осим стандардног и online маркетинга, користе и најновије технике и технологије попут виртуалне реалности (ВР- виртуал reality) видео-садржаја у продукцији врхунског квалитета. Туристичка платформа се налази на следећем линку „Висит Сербиа“ .

Откриј, кликни и посети. 

ТО Златибор

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Саопштење Градског одбора Српске напредне странке Ужице

ОГЛАСНА ТАБЛА

Саопштење у вези квалитета ваздуха на територији града Ужица за 18.05.2024.

Викенд дијета за брзо прочишћење организма: Ево шта треба да једете да бисте се стесали

Може ли стид да нас учини бољом особом

Временска прогноза за недељу, 19. мај 2024.

Најављен збор у недељу у Луновом Селу

Србија и ове године на првом месту у Европи по расту броја туриста

Подељене омладинске картице (видео)

Јавни час прве помоћи за основце