Огласна табла
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Нова туристичка платформа омогућава online куповину карата за туристичке атракције

У години прославе јубилеја 130 година туризма, Златибор поставља нове стандарде у дигитализацији туристичке понуде кроз омогућавање online куповине улазница за туристичке садржаје на дестинацији. „Висит Сербиа“ је туристичка платформа која омогућава иновативни маркетинг дестинација и туристичких атракција, online куповину улазаница за туристичке атракције, као и једноставнију и сигурнију наплату услуга смештаја. Овај дигитални алат корисницима платформе омогућава да у богатој туристичкој понуди Златибора, лакше направе избор, а притом једноставним и сигурним дигиталним каналом обаве online трансакцију.  Тиме се омогућава унапређење услуге и квалитет искуства туриста на Златибору што ће улепшати боравак гостију као и подизање имиџа и препознатљивости дестинације.

Посетиоци дигиталним путем могу да купују улазнице за туристичке атракције Златибора: Голд Гондолу, као и њене иновативне услуге: „Бранч у ваздуху“ и „Романтично путовање„, улазнице за Стопића пећину, као и пакет улазница „4 бисера Златибора“. Изазови у дубини Стопића пећине, необуздан млаз водопада у Гостиљу, мириси и сачувана тишина прошлости у старим брвнарама „Старог села“ Сирогојна, као и непролазна актуелност плетиљског заната у „Музеју плетиља“ чекају посетиоце који одаберу пакет улазница под називом „4 бисера Златибора“.

Истовремено, платформа „Висит Сербиа“ нуди атрактивну промоцију туристичких дестинација и атракција, омогућавајући гостима и посетиоцима да осим стандардног и online маркетинга, користе и најновије технике и технологије попут виртуалне реалности (ВР- виртуал reality) видео-садржаја у продукцији врхунског квалитета. Туристичка платформа се налази на следећем линку „Висит Сербиа“ .

Откриј, кликни и посети. 

ТО Златибор

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Држава опет ограничава цене: Хлеб у Србији јефтинији за три динара

Почео други круг пројекта „Дигитализација пијаца“

Пријаве за новчану помоћи по детету почињу 20. августа

Просечна пензија иде на 45.500 динара: Ово је све што треба да знате о новом повећању

Туристичка организација Ужице отпочела реализацију пројекта “E-CrossPass”

Сирогојно Style узима учешће на Међународном фестивалу амбасада у Прагу

Нове цене горива

Две нове изложбе у Рефлектору

Колапс на путу код Ужица: Обрушило се на стотине кубика камења, киша створила одрон