10 C
Uzice
октобар 21, 2019
FOTO RAZGLEDNICA SRBIJA UŽIČKE VESTI ZLATIBORSKE VESTI

Nova sezona kampanje „Moja Zapadna Srbija”

Napravite fotografiju ili video iz prvog lica sa Zlatibora, Zlatara, Uvca, Tare, Drine, Golije, Mokre Gore, ili bilo kog drugog dela Zapadne Srbije, podelite ih na Instagramu ili Fejsbuku i možete osvojiti besplatni vikend u nekoj od prelepih destinacija ove regije.

Već dobro nam poznata kampanja na društvenim mrežama pod nazivom “Moja Zapadna Srbija” koju je pokrenula regionalna Turistička organizacija Zapadne Srbije u saradnji sa agencijom Etourism Consulting nakon velikog uspeha u prethodne dve godine nastavlja se i u 2019. godini.

Suština kampanje jeste kreiranje digitalnog vizuelnog sadržaja koji će kreirati sami turisti isključivo iz prvog lica, jer je to perspektiva koja će najbolje prikazati potencijalnim turistima šta oni mogu doživeti u Zapadnoj Srbiji i kako će ti doživljaj konkretno izgledati.

Od ove godine turistička regiju Zapadna Srbija pojačao je i Grad Čačak tako da u konkurenciju za nagrade ulaze i fotografije iz ovog grada i okoline: Ovčarsko-kablarske klisure, Atomske Banje, Ovčar Banje i drugih znamenitih lokaliteta.

Inače, pored Čačka, turističku regiju Zapadne Srbije čine Grad Užice, i opštine Bajina Bašta, Čajetina, Nova Varoš, Prijepolje, Lučani, Sjenica, Kosjerić, Požega, Arilje i Ivanjica.

Pored sadržaja koji kreiraju sami turisti kampanju prate i kratke video priče o malim-velikim ljudima iz Zapadne Srbije, njihovom životu i radu u regiji. U svega 60 sekundi svoje priče su do sada ispričali Željko Sredić vlasnik etno sela Gostoljublje, glumac Milan Milosavljević koji je zaštitno lice Nušićijade, Borivoje Šišović poznatiji kao „Zlatiborski žbun“, vlasnik agencije Taratours Goran Glišić.

Ove godine će biti snimljeno još kratkih video priča a prva će biti iz Arilja.
I tako, dok turisti promovišu same turističke doživljaje svojim fotografijama, ove kratke video priče promovišu zaljubljenost lokalnog stanovništva u svoju regiju, što je i osnovni preduslov kvalitetnog turizma.

Kampanja #MojaZapadnaSrbija je do sada izgenerisala više od 20.000 sjajnih fotografija i kratkih video snimaka koji prikazuju najlepše doživljaje iz Zapadne Srbije na Instagramu i Fejsbuku.

Za autore najlepših fotografija su obezbeđene izuzetno lepe nagrade u vidu smeštaja u ovoj turističkoj regiji. Ove godine kampanja traje do 15. oktobra, a na kraju će najlepša fotografija osvojiti i glavnu nagradu.

Najlepše fotografije i segmenti video klipova će se naći u promotivnom spotu regije Zapadna Srbija koji će biti prikazivan na sajmovima širom sveta.

Kako da i vi učestvujete u kampanji i osvojite vredne nagrade?

Da biste učestvovali u kampanji potrebno je da načinite samo 3 koraka:

1. Posetite bilo koji deo Zapadne Srbije – Tara, Zlatar, Zlatibor, Uvac, Ivanjica, Užice,… vi birate!

2. Napravite fotografiju ili video iz prvog lica koji prikazuju neki od doživljaja iz Zapadne Srbije;

3. Šerujte na Instagramu ili Fejsbuku sa haštagom #MojaZapadnaSrbija.
Eto idealne prilike da baš vaša fotografija obiđe svet ali i da ujedno osvojite i besplatan boravak u nekoj od destinacija prelepe Zapadne Srbije!

Dodatne informacije o kampanji i pravila učestvovanja nalaze se na www.mojazapadnasrbija.rs.

Izvor:Glas zapadne Srbije/foto:Miloš Karaklić

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Svaki drugi lek kupljen preko interneta je lažan

Oglasna Tabla

Guslarsko veče 27. oktobra u Užicu

Oglasna Tabla

Rok i bluz festival „In wires“

Oglasna Tabla

Etno samit „TradicijaNova“

Oglasna Tabla

Požega: Ima da nas ima!

Oglasna Tabla

Osam medalja za karate klub „Uniline Sevojno“ u Čačku

Oglasna Tabla

“Krasnaja” Milica Ješić diplomirala u Sankt Peterburgu, pa se vratila u Srbiju da radi (VIDEO)

Oglasna Tabla

Jednostavan i sočan: Kolač sa jabukama i pudingom kakav još niste jeli!

Oglasna Tabla

Naša sugrađanka Lidija Trmčić brani boje Srbije i našeg grada na Svetskom prvenstvu u karateu

Oglasna Tabla