ОГЛАСНА ТАБЛА
СПОРТ ПЛУС - УЖИЦЕ УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Нова млада генерација атлетичара Младости бриљира по Србији

Данас је у Пожаревцу одржана традиционална међународна улична трка „59 Гаранд приx Пожаревац“. Као и на свим претходним атлетским такмичењима у Србији, најбољи су били млади атлетичари Атлетског клуба „Младост“из Ужица.У трци девојчица петих разреда основних школа најбоља је била Дуња Вукајловић, док је у трци дечака ученика шестих разреда тријумфовао Вукашин Арсенијевић. Свој први наступ имао је и Драган Маричић, који је у трци ученика осмог разреда заузео друго место.

Атлетичари Младости већ у недељу наступају на 71. Уличној трци у Београду,где ће наступити у свим категоријама од атлетских школа, младјих пионира,старијих пионира до сениора и ветерана. То све говори о квалитентном раду у Ак „Младост“, и резултатима иза којих стоје тренери Марија Анђић и Славољуб Кузмановић, као и руководство и менадзмент клуба.

 

 

 

У трци девојчица петих разреда основних школа најбоља је била Дуња Вукајловић, док је у трци дечака ученика шестих разреда тријумфовао Вукашин Арсенијевић. Свој први наступ имао је и Драган Маричић, који је у трци ученика осмог разреда заузео друго место. Атлетичари Младости већ у недељу наступају на 71. Уличној трци у Београду,где ће наступити у свим категоријама од атлетских школа, младјих пионира,старијих пионира до сениора и ветерана. То све говори о квалитентном раду у Ак „Младост“, и резултатима иза којих стоје тренери Марија Анђић и Славољуб Кузмановић, као и руководство и менадзмент клуба.

Саопштење за јавност Ак Младост Ужице

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Тим лекара Клинике у Вишеградској спасао живот девојке и уклонио тумор тежак 25 килограма

ОГЛАСНА ТАБЛА

Одржано Првенство у шаху за ученике основних школа града Ужица

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за недељу – 10. децембар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ђорђе у „стојадину“ обишао Европу и остварио дечачки сан

ОГЛАСНА ТАБЛА

Варали старије суграђане и узимали им хиљаде евра за запрашивање непостојећих стеница

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ако немате идеју шта спремити у току поста, ПРОЈИЦЕ СУ УВЕК ДОБРО РЕШЕЊЕ: Лако се праве, а цела породица ће уживати (РЕЦЕПТ)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Жесток удес на Копаонику

ОГЛАСНА ТАБЛА

Плаћено одсуство и за очеве

ОГЛАСНА ТАБЛА

Фонд ПИО најавио: Од 1. јануара нови услови за одлазак у пензију

ОГЛАСНА ТАБЛА