10.1 C
Uzice
април 23, 2019
FOTO RAZGLEDNICA SRBIJA

Nova godina bez snega

Narednih sedam dana, prema najavama meteorologa, temperature ostaju u blagom plusu, a više padavina početkom januara. 

METEOROLOZI za 28. decembar najavljuju maglovito i oblačno jutro, a naoblačenje do večeri će se proširiti na sve predele. Uveče i noću oblačno, ponegde sa kišom, a na planinama i sa snegom. Jutarnja temperatura od minus četiri, a najviša dnevna do 11 stepeni.

Narednih sedam dana, prema najavama meteorologa, temperature ostaju u blagom plusu, a više padavina početkom januara

U subotu 29. decembra će biti oblačno, ponegde sa slabom kišom, a u brdsko-planinskim predelima sa snegom. Temperature će se kretati od minus jedan do 10 celzijusa. Za drugi dan vikenda meteorolozi prognoziraju pre podne sa kišom u severnim, posle podne i u ostalim krajevima, a na planinama sneg. Očekivane temperature su od jednog stepena ispod nule do najviših dnevnih 10 stepeni.

Poslednjeg dana ove godine biće hladno i kišovito, a na planinama i u nižim predelima južne i jugozapadne Srbije padaće sneg. Temperature od minus jedan do sedam stepeni.

U novogodišnjoj noći meteorolozi najavljuju da će slabog snega biti jedino na planinama i krajnjem jugu zemlje, dok će u svim ostalim biti suvo. Temperature na kojima će se dočekivati 2019. godina na trgovima i ulicama biće od minus tri, do dva celzijusa. Prva dva dana nove godine, biće suvo vreme, a zatim osetno hladnije sa snegom.

Izvor:novosti.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Bez udaje dobila papire za Švedsku

Oglasna Tabla

Dušanov zakonik – carski ustav srednjovekovne Srbije

Oglasna Tabla

Bolnica u Užicu dobila ultrazvučni aparat zahvaljujući akciji „Asovi za decu Zapadne Srbije“

Oglasna Tabla