3.4 C
Uzice
март 22, 2019
BAJINOBAŠTANSKE VESTI FOTO RAZGLEDNICA

NOVA ATRAKCIJA: UPOZNAJTE NAJSKRIVENIJE DELOVE KANJONA TARE

Turistička ponuda Bajine Bašte obogaćena je novim sadržajem, vožnjom brodom od jezera u Perućcu do Višegrada.

Krstarenje kanjonom reke Drine novim brodom Grizli kapaciteta 140 putnika, predstavlja jedinstven doživljaj.

Jedan od glavnih aduta i biser u ponudi “Taratursa” je novi turistički brod “Grizli“, potpuno opremljen za uživanje 140 osoba i nezaboravno krstarenje kanjonom reke Drine.

Ovaj kanjon se proteže u dužini od 54 kilometra, od brane hidroelektrane “Bajina Bašta“, do čuvene “na Drini ćuprije” u Višegradu.

Novi brod Grizli prvu zvaničnu komercijalnu turu imao je 11. juna, a u petak 16. juna organizovana je vožnja za turističke radnike iz Užica, Bajine Bašte, sa Tare i Zlatibora.

Goran Glišić iz “Taratursa“ kaže da mu je puno srce što su njegove kolege ovako lepo prihvatile ovu promociju.

„Turistička ponuda nazvana čarobni prsten je nešto što smo predstavili na Sajmu turizma u Beogradu. Ovo krstarenje je prvi korak njegove realizacije, sledeći korak je 1. jula kada imamo sastanak sa čelnicima železnice Republike Srpske i Srbije gde ćemo dogovoriti da voz krene iz Mokre Gore u Višegrad, a da potom turisti brodom krenu iz Višegrada za Perućac“, rekao je Glišić.

Novi brod Grizli može vas odvesti do najskrivenijih delova kanjona Drine, gde ćete uživati uz narodnu kuhinju i kupanje koje na ovakvim mestima predstavlja avanturu za sebe.

Zajedničkim radom svih turističkih radnika Zlatiborskog okruga može se svakako doprineti povećanju broja turista u ovim krajevima, kao i obogaćivanju turističke ponude i atraktivnih sadržaja.

 

Izvor:b92.net

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Lovac deci u vrtić doneo prepariranog vuka, a onda su krenuli napadi na društvenim mrežama (VIDEO)

Oglasna Tabla

Prijavite se na obuku „Wine Service“ 15. aprila u Užicu

Oglasna Tabla

KRAĐA U UŽICU: Mladići opljačkali vrtić

Oglasna Tabla