9.3 C
Uzice
април 23, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZANIMLJIVOSTI

Noć knjige stiže u 28 gradova, popusti do 40 odsto

Manifestacija koja promoviše knjigu i čitanje je prilika da se po najpovoljnijim cenama kupe najnoviji svetski hitovi, knjige domaćih i stranih autora…

U svim knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji i regionu, sutra će od 17 časova do ponoći biti održana 19. Noć knjige, u 28 gradova i na 57 lokacija.

Manifestacija koja promoviše knjigu i čitanje je prilika da se po najpovoljnijim cenama kupe najnoviji svetski hitovi, knjige domaćih i stranih autora, knjige za decu, knjige drugih izdavača i sjajan program poklona.

Za kupovinu jedne knjige popust je 25 posto, za dve 30, za tri 35, a za četiri i više knjiga 40 odsto, dok će asortiman poklona biti snižen za 20 posto.

Među novitetima koji će biti ponuđeni kupcima knjiga su između ostalog „Beogradski trio“ reditelja Gorana Markovića, roman Branka Rosića „Za sutra najavljuju konačno razvedravanje“, reizdanje „Ženskih razgovora“ Duška Radovića, „Vatra i led“ Vesne Radusinović, „Gospodin Pogrešni“ Mirjane Bobić Mojsilović, autobiografija Gabriele Đukanović „Više se ne bojim“…

Popularni serijal „Sedam sestara“ Lusinde Rajli je dobio petu knjigu „Mesečeva sestra“ koja će se pojaviti za Noć knjige.

Tokom Noći knjige više od 20 izdavača će prodavati svoja izdanja u knjižarama „Delfi“ uz popust od 20 odsto.

Izvor: naslovi.net

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Isplata redovne i privremene novčane naknade

Oglasna Tabla

Postalo je tabu ponašati se prirodno udruštvu svog deteta

Oglasna Tabla

Godišnja izložba najboljih radova učenika

Oglasna Tabla