Огласна табла
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Незаборавно “Златиборско културно лето 2022.“ са преко 50 догађаја

 

Туристичка организација Златибор и општина Чајетина и ове године су током јула и августа организовали традиционалну манифестацију “Златиборско културно лето” са разноврсним садржајима, који су значајно допринели успеху минуле туристичке сезоне на најпосећенијој планини Србије.

Као и сваке године “Културно лето” су овде обележили концерти познатих естрадних уметника из земље и региона, културно-уметничких друштава, хора, класичне музике, трубачких оркестара, као и позоришне представе на отвореном, представе за најмлађе, разне анимације за децу и одрасле. Богатим и садржајним програмом са преко 50 организованих догађаја у оквиру те летње манифестације Туристичка организација Златибор још једном је оправдала поверење више од 100. 000 посетилаца “Златиборског културног лета 2022.“.

Пошто је Златибор дестинација доступна свим генерацијама садржај је био прилагођен свим узрастима и укусима, па су публику на Краљевом тргу музиком забављали Бојан Суђић и симфонијски оркестар “Виртуози“, “Партибрејкерси“, “Зана“, Жељко Васић, трубачки оркестри западне Србије, “Београдски синдикат“, а својим игром чланови многобројних фолклорних друштава из целе Србије… Најмлађе посетиоце привукле су представе “Зека лепотан”, “Наша деца”, “Овца Рози” и друге, док се публика међународног дечјег фестивала фолклора “Лицидерско срце” могла упознати са радом културно -уметничких друштава из најразличитијих делова света. Љубитељи спорта могли су уживати у баскет турниру 3X3 “Дејан Димитријевић”, једном од најбитнијих у склопу овог такмичења Кошаркашког савеза Србија, а такође су се могли опробати и у шутирању тројки на хуманитарној акцији “Тројка из блока”.

Све у свему, још једно незаборавно лето на Златибору. Подсећање како је све то изгледало летос на Краљевом тргу можете погледати на споту који је за Вас припремила Туристичка организација Златибор.

До следећег “Културног лета“, добродошли на Златибор!

ТО Златибор

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Хаварија на цевоводу за Забучје, нормализација водоснабдевања у вечерњим сатима

ОГЛАСНА ТАБЛА

Облачно и мало топлије, у току дана могућа слаба киша, понегде снег

ОГЛАСНА ТАБЛА

Почиње ски сезона на Торнику

ОГЛАСНА ТАБЛА

Држава дели 20.000 евра за куповину првог стана! Ово су услови који морају да се испуне, једна ствар забрањена

ОГЛАСНА ТАБЛА

На лажна боловања сваке године оде 40.000 радника: Како се то проверава и које су казне

ОГЛАСНА ТАБЛА

Сточари и произвођачи млека у Србији најављују протест, траже веће премије и субвенције

ОГЛАСНА ТАБЛА

ПД „Александар Џавовић“ у акцији на Тари

ОГЛАСНА ТАБЛА

Збирке задатака за припрему завршног испита на крају основне школе – све у једном приручнику

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас славимо Светог Атанасија Великог

ОГЛАСНА ТАБЛА