26.9 C
Uzice
јул 20, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

Nezaboravna novogodišnja žurka u čajetinskom Domu kulture

U susret novogodišnjim praznicima sinoć je u Domu kulture priređeno posebno veče za najmlađe čajetinske sugrađane, ispunjeno pesmom, igrom, i nezaboravnim druženjem sa Deda Mrazom i Haos animatorima iz Novog Sada. Organizatori, Sportski centar Čajetina i Turistička organizacija „Zlatibor“, upriličuli su i veličanstveni vatromet koji je na sve ostavio poseban utisak.

Sportski centa Čajetina već godinama u nazad za svoje najmlađe sugrađane organizuje novogodišnje predstave i druženja sa Deda Mrazom. Ovoga puta organizaciji se pridružila i Turistička organizacija „Zlatibor“, pa su zajedničkim snagama uspeli da osmisle interesantan program i učine da ovo veče bude nezaboravno. Ove godine, po prvi put, zadatak da naprave dobru zabavu žurka 1prepušten je animatorima.

„Mi smo ljudi koji prave zabavu. Time se bavimo iz ljubavi. Ovde smo došli da zabavimo decu, napravimo zanimljive skečeve, nasmejemo ih i đuskamo sa njima“, rekao je animator Miki Men.

„Mnogo mi se dopada ovaj program. Posebno mi se dopadaju animatori jer su zabavni i čine decu srećnim“, zadovoljno je istakao Vujica Dragović. Dodaje da ga susret sa Deda Mrazom mnogo raduje. Za poklon je poželeo loptu pa se nada da će mu ta želja biti ispunjena, obzirom da je cele godine bio dobar i poslušan.

Uprvo je to bio razlog da Sportski centar Čajetina i ove godine svojim najmlađim deda mrazsugrađanima omogući druženje sa Deda Mrazom:

„Firme su želele da iskoriste ovaj svečani ambijent, pa da deci svojih radnika podele paketiće, uz svesrdnu pomoć Deda Mrazeva, i naravno fotografa koji će sve to zabeležiti“, rekla je Gorica Stanić, ispred Sportskog centra Čajetina.

Pored druženja sa Deda Mrazom, koji su sa nestrpljenjem očekivali, mališani su uživali u vatrometu koji već tradicionalno tokom novogodišnjih praznika ukrašava nebo iznad Čajetine.

Izvor:zlatiborpress.rs/Dragana Rosić

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Deda sumnjiv za uznemiravanje 15-ak žena, pola maloletno

Oglasna Tabla

ZZJZ: Voda na plaži ispravna za kupanje

Oglasna Tabla

Minimalna crnogorska potrošačka korpa u junu iznosila 643 eura

Oglasna Tabla