Огласна табла
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Непознати мушкарац ноћу напада жене у Ужицу

Ужице – Мушкарац, чији идентитет још увек није познат, како Данас сазнаје, пресретао је, физички нападао и злостављало последњих вечери неколико жена у Ужицу.

Ужичани су, посредством друштвених мрежа, упозоравали једни друге на, како су писали, „манијака који пресреће девојке и напада их на потезу од насеља Алексића мост до Теразија“.

У Полицијској управи Ужице, Данасу је речено да полиција трага за нападачем и да су нападнуте три Ужичанке.

„Одмах по пријави да је непознати мушкарац, у ноћним сатима, у различитим деловима Ужица, прилазио с леђа трима женама, стављао им руку преко уста, припадници полиције су појачали патроле у граду“, речено је Данасу у Полицијској управи, али без детаља о нападима и последицама које су претрпеле жртве.

О догађају је, додају у полицији, „обавештено Основно јавно тужилаштво у Ужицу, по чијем налогу полиција предузма све мере и радње и интензивно трага за нападачем“.

Иако се о нападима говори тек протеклих дана, једна од наших саговорница, која жели анонимност, каже да је „за први такав случај чула још пре око једног месеца“.

„Нападнута је моја другарица у Босанској улици, око пола сата после поноћи. Враћала се кући с посла. Човек је имао капуљачу, био је сакривен и напао ју је без икаквог разлога. То је био озбиљан напад, давио ју је и нанео јој озбиљне повреде главе. Одустао је тек када је наишла једна жена која је позвала полицију“, свеодочи наша саговорница и наводи да је тај напад пријављен полицији.

Друга наша саговорница каже да зна за још један напад, који се, како објашњава, догодио пре десетак дана, у близини исте локације.

„Ситуација није била тако екстремна и та девојка напад није пријавила полицији. Не желимо да отежамо рад полиције, али желимо да упозоримо људе да се чувају, да чувају своју децу“, рекла је за Данас ова Ужичанка.

Напад на плажи

Ужичани, који живе на Алексића мосту, кажу за Данас да су чули за ове нападе и наводе да „знају да се још један догодио на градској плажи“. Посебно их брине то што су чули да је „нападач насрнуо на једну девојку усред дана, између 16 и 17 часова. Кажу, опрезни су и надају се да ће полиција ускоро пронаћи нападача.

Извор:danas.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

ССП Ужице: Веровали или не у Ужицу је зазидан вредан мозаик

ОГЛАСНА ТАБЛА

Потпећка пећина, Стари град и СтаПарк најпосећенији туристички локалитети у 2022. години

ОГЛАСНА ТАБЛА

Преко седамдесет сати ивањички путари пробијали снежне сметове на Голији (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Исплата јануарских пензија од четвртка 9. фебруара

ОГЛАСНА ТАБЛА

СЗБС: Тестирање школараца и предшкoлаца за „Пажљивкову смотру“ (видео)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ускоро усвајање Урбанистичког пројекта обилазнице, формирана нова Радна група

ОГЛАСНА ТАБЛА

Због пуцања цеви Ø100 високе зоне, без воде су остали потрошачи…

ОГЛАСНА ТАБЛА

Након три године поново Сајам сувомеснатих производа 21. „Пршутијада“ у Мачкату (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

У већини места ледени дан, понегде слаб снег – на планинама и минус 20 степени

ОГЛАСНА ТАБЛА