17 C
Uzice
мај 22, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZANIMLJIVOSTI

NEOBIČAN POSAO: POTREBNA OSOBA DA PUTUJE EVROPOM I ISPIJA DžIN

Jedan Internet sajt koji okuplja ljubitelje džina ponudila je neobičan posao i godišnju platu od 24.000 evra osobi čiji bi jedini posao bio da putuje Evropom i da ispija (testira) različite vrste pića džin!….

Srećnik koji bude izabran za ovu odgovornu funkciju imaće u opisu posla da putuje pre svega Velikom Britanijom i nekim zemljama Evrope i proba što više džin pića!

Koliko god ovakva „profesija“zvuči primamljivo ali zanimljiv posao, vlasnici sajta “ILoveGin” koji okuplja one koji vole piće džin, nisu očekivali da će na njihovu adresu stići više od 4.000 prijava.!

Zbog ogromnog interesovanja prijave neće moći da bude pregledane do kraja godine.

„Tražimo entuzijastu kojeg će činiti srećnim da dane provodi pijući nove vrste džina, nove koktele, otkrivajući nove brendove i destilerije“ piše u oglasu.

Kandidat bi radio dva dana nedeljno, a za to vreme bi trebalo da poseti jednu ili dve kompanije koje se bave proizvodnjom džina.

Takođe, budući profesionalni „tester džina“ morao bi da jednom mesečno poseti centralu “ILoveGin”-a u Londonu, kada bi donosio uzorke novootkrivenih brendova.

Zvanični uslovi za posao iz snova je da ima najmanje 18 godina, da živi u Velikoj Britaniji, da poseduje vozačku dozvolu, da voli džin i da prepozna dobar džin kada ga proba.

 

 izvor:zanimljivostidana.com

output_bkzdes

 

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Četiri miliona dinara podsticajnih sredstava užičkim pčelarima

Oglasna Tabla

Peti sabor bratstva Gačevića u Arilju

Oglasna Tabla

Izgoreo automobil predsednika skupštine opštine Nova Varoš

Oglasna Tabla