ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА СРБИЈА

Необичан осмомартовски поклон за учитељицу Ану

Да бити креативан није тешко, показали су родитељи првака једне основне школе у Љигу данас, поклонивши својој учитељици нешто другачије. Уместо ваучера за парфимерију или гардеробу, она је на свом столу затекла уплатницу. Иако сте можда помислили да су родитељи решили да са поклањања ваучера пређу на поклањање новца, то ипак није случај.

аиме, на столу учитељице Ане Гошњић из љишке основне школе “Сава Керковић” нашла се уплатница насловљена на Национално удружење родитеља деце оболеле од рака (НУРДОР). Сакупљен новац су родитељи и ђаци, уместо да потроше на поклон за учитељицу, уплатили у хуманитарни фонд. Наравно, нису изостале ни ручно прављене честитке које су учитељицама и онако најдражи поклони.

– Родитељи су ослушкивали моје речи и знајући да не волим поклоне те врсте дошли на идеју да новац од ког би купили поклон дају у хуманитарне сврхе и то удружењу које је намењено деци која се боре са опаком болешћу – пише нам учитељица Ана.

Њени прваци, заједно са својим мамама и татама, изабрали су највећи поклон а пре свега положили испит људскости и хуманости. Браво децо и родитељи!

Аутор: Андријана Срећковић

Извор: zelenauzionica.com

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Општина Чајетина демантује наводе организације „Крени – промени”: Рибничко језеро сигуран извор пијаће воде на Златибору

ОГЛАСНА ТАБЛА

Тужилаштво ослободило четворицу Срба због недостатка доказа! Огласило се Специјално тужилаштво у Приштини

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ужички фестивал ходања

ОГЛАСНА ТАБЛА

Креће повећање пензија, а онда и исплата 20.000 динара

ОГЛАСНА ТАБЛА

Вакцине против сезонског грипа стигле у све домове здравља у Златиборском округу

ОГЛАСНА ТАБЛА

Бесплатан улаз у Потпећку пећину

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас славимо Воздвижење Часног Крста – Крстовдан

ОГЛАСНА ТАБЛА

Претежно сунчано, температура до 27 степени Целзијуса

ОГЛАСНА ТАБЛА

Почело обележавање Дана града (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА