ОГЛАСНА ТАБЛА
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Ненад Ђокић: Спортски објекти засијаће за 59. МОСИ у Ужицу

Свечано отварање 59. МОСИ су заказане за 10. јул 2024. у 18 часова на стадиону Радомир Антић, а после 53 године од последњих одржаних МОСИ у Ужицу. Да са поносом можемо дочекати преко две хиљаде спортиста на спортским теренима ( Стадион Радомир Антић, Хала спортова, Градски базен, Хала у Крчагову, отворени терени у Великом парку и плажи и многим другим борилиштима…) којим газдује ЈП „Велики парк“ највећим делом су заслуге директора Ненада Ђокића који обавља ту функцију директора нешто више од годину дана, а добри познаваоци прилика кажу да је један од најбољих менаџера у Ужицу у јавним предузећима и да се несебично даје када су у питању обнављање и одржавање спортских објекта у Ужицу. 

Од прошле године када је Град Ужице симболично преузео заставу МОСИ игара од Града Колашина, и званично Град Ужице кренуо са припремама на челу са градоначелницом Ужица др Јеленом Раковић Радивојевић на организацији игара у нашем граду, ЈП „Велики парк“ који управља спортским објектима и терененима, кренуло је свим расположивим капацитетима, да ради на припреми овог великог спортског догађаја. Међу пуно урађених ствари, последња у низу је реконструкција атлетске стазе на стадиону “Радомир Антић”, а чија потпуна замене следи већ по завршетку лета. Сада, свега неколико дана пред свечано отварање, ЈП Велики парк спремно и са поносом дочекује почетак спортских надметања, преко 2500 учесника из 40 градова и општина са тромеђе Србије, Црне Горе и БиХ. Спортски објекти у Ужицу ће засијати пуним сјајем онако како заслужује највећи град учесника, казао је на крају Ђокић.

Огласна табла

Ненад Ђокић – Емисија „У ритму недеље“

 

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Вруће и спарно, могући пљускови са грмљавином

Дачић: Убица полицајца ликвидиран у околини Лознице, поново пуцао на полицију

“YUGOTON” поново у Градском културном центру

Постигнут договор између Владе и пољопривредника

Нове цене горива

Све је спремно за највећи карневал на води: На сплаварење Дрином од Перућца до Рогачице стижу гости из свих крајева Србије и Европе

Заплењено више од осам килограма кокаина, новац, аутомобили…

Отворена изложба “Димитрије Туцовић-раднички витез”

Обезбеђена средства за још 400.000 паметних бројила