Огласна табла
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Ненад Аћимовић носилац листе Заветника у Севојну


Грађевински техничар по струци Ненад Аћимовић биће носилац листе Српске странке Заветници на изборима у Градској општини Севојно.

Према наводима Аћимовића, идеја је да на локалне изборе Заветници изађу самостално.

– На нашој листи ће се наћи млади људи жељни стварања и унапређења нашег места и обезбеђивања лепше будућности нашој деци, рекао је Аћимовић.

Прокоментарисао је носилац листе Заветника да се скоро ништа није променило током осам година постојања Градске општине Севојно.

– Имамо две надлежности и практично функционишемо као месна заједница. Буџет је минималан, око 20 милиона динара. Са тим ништа не можемо да урадимо, наводио је Аћимовић нагласивши да локална власт у Севојну функционише тако што дели плате између себе и троши новац на глупости.

– Имамо много проблема у нашој општини која, у ствари, функционише као мало предузеће затвореног типа у којој се две трећине буџета користи за плате и политичке активности. Значи, имамо врло мало новца за било какве активности што се нашег места тиче, попут одржавања урбанизма и за било које друге делатности које би сигурно помогле и унапредиле рад општине, предочио је Аћимовић појаснивши да је потребан озбиљан приступ локалним проблемима, уз активизам младих.

– Немојте бити интернет ратници и критичари. Покрените се већ једном, немојте чекати. Време је да променимо нешто у нашем месту због наше деце, због свих нас, поручио је младима носилац листе Српске странке Заветници у Севојну.

– Зашто људи из Ужица имају предност за упис деце у вртић, а ми из Севојна немамо. Ја сам жив пример да прошле године нисам могао да упишем дете у вртић у Севојну.

Пожелео је Аћимовић да сазна од надлежних и зашто сала није отворена.

– Радови на сали су почели у августу 2019. године, а 270 дана је био рок да се заврше радови. Да ли треба да чекамо људе из Београда да дођу и отворе салу, да се мало сликају и купе политичке поене или постоји биометријска брава на тим вратима са отиском министар који то мора да отвори, занимало је Аћимовића.

Извор: www.radioluna.info

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Одржива пољопривреда од кључног значаја за опстанак села

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ново радно време Потпећке пећине и Старог града

ОГЛАСНА ТАБЛА

Бојан из Ужица је херој ковид епидемије: Очекивао запослење, добио шут карту

ОГЛАСНА ТАБЛА

Истиче рок за достављање финансијских извештаја за 2022. годину

ОГЛАСНА ТАБЛА

Објављене нове цене горива које ће важити до 7. априла

ОГЛАСНА ТАБЛА

Немања Видић кандидат за Кућу славних Премијер лиге

ОГЛАСНА ТАБЛА

Зелено – леви фронт Ужице подржава протест радника ЈКП Биоктош

ОГЛАСНА ТАБЛА

Конкурс за доделу стипендија студентима из уметничких области са територије Републике Србије

ОГЛАСНА ТАБЛА

Сезона алергија – како може да помогне замрзнута коприва

ОГЛАСНА ТАБЛА