ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА УЖИЧКЕ ВЕСТИ

Ненад Аћимовић носилац листе Заветника у Севојну


Грађевински техничар по струци Ненад Аћимовић биће носилац листе Српске странке Заветници на изборима у Градској општини Севојно.

Према наводима Аћимовића, идеја је да на локалне изборе Заветници изађу самостално.

– На нашој листи ће се наћи млади људи жељни стварања и унапређења нашег места и обезбеђивања лепше будућности нашој деци, рекао је Аћимовић.

Прокоментарисао је носилац листе Заветника да се скоро ништа није променило током осам година постојања Градске општине Севојно.

– Имамо две надлежности и практично функционишемо као месна заједница. Буџет је минималан, око 20 милиона динара. Са тим ништа не можемо да урадимо, наводио је Аћимовић нагласивши да локална власт у Севојну функционише тако што дели плате између себе и троши новац на глупости.

– Имамо много проблема у нашој општини која, у ствари, функционише као мало предузеће затвореног типа у којој се две трећине буџета користи за плате и политичке активности. Значи, имамо врло мало новца за било какве активности што се нашег места тиче, попут одржавања урбанизма и за било које друге делатности које би сигурно помогле и унапредиле рад општине, предочио је Аћимовић појаснивши да је потребан озбиљан приступ локалним проблемима, уз активизам младих.

– Немојте бити интернет ратници и критичари. Покрените се већ једном, немојте чекати. Време је да променимо нешто у нашем месту због наше деце, због свих нас, поручио је младима носилац листе Српске странке Заветници у Севојну.

– Зашто људи из Ужица имају предност за упис деце у вртић, а ми из Севојна немамо. Ја сам жив пример да прошле године нисам могао да упишем дете у вртић у Севојну.

Пожелео је Аћимовић да сазна од надлежних и зашто сала није отворена.

– Радови на сали су почели у августу 2019. године, а 270 дана је био рок да се заврше радови. Да ли треба да чекамо људе из Београда да дођу и отворе салу, да се мало сликају и купе политичке поене или постоји биометријска брава на тим вратима са отиском министар који то мора да отвори, занимало је Аћимовића.

Извор: www.radioluna.info

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Саопштење Градског одбора Српске напредне странке Ужице

ОГЛАСНА ТАБЛА

Саопштење у вези квалитета ваздуха на територији града Ужица за 18.05.2024.

Викенд дијета за брзо прочишћење организма: Ево шта треба да једете да бисте се стесали

Може ли стид да нас учини бољом особом

Временска прогноза за недељу, 19. мај 2024.

Најављен збор у недељу у Луновом Селу

Србија и ове године на првом месту у Европи по расту броја туриста

Подељене омладинске картице (видео)

Јавни час прве помоћи за основце