ОГЛАСНА ТАБЛА
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Немања Ковачевић: Моје име је злоупотребљено за сакупљање потписа

Немања Ковачевић истиче да је његово име злоупотребљено у прикупљању потписа потребних за кандидатуру за изборну листу Наши људи наш град и да га је доста људи подржало у прикупљању потписа за ову листу.

У ту причу ушао сам свим срцем да помогнем младима како би покушали нешто да променимо на боље у нашем граду, наводи Ковачевић.

Како Ковачевић каже у саопштењу, захваљујући његовим пријатељима, родбини и људима који подржавају његов рад скупили су 750 потписа.

–Синоћ сам сазнао да је моје име злоупотребљено за прикупљање потписа потребних за кандидатуру. Тачније, мене склањају са врха листе одборника и стављају што даље ( и поред чињенице да сам скупио највише потписа за кандидатуру), а образложење Радована Новаковића је да су му једва и то дозволили да ме стави међу првих десет на листу и да због тог простора треба да се осећам почаствован, каже се у саопштењу.

Ковачевић се пита како се осећати почаствованим када је ваше име на најружнији и најпримитивнији начин злоупотребљено.

– Простор те врсте на коју је дотични мислио мени заиста није потребан, јер сам сам свој статус и ауторитет у јавности градио часно и поштено више од петнаест година. Мој рад је јавности познат. Радован Новаковић је иначе председник фондације Заједно за младе Данице Грујичић и председник Ужичке акције. Сасвим је јасно да је налог да то уради вероватно добио од СНС-а!? Тачније да је он перјаница Снс-а у Ужицу која је добила задатак да се представља као опозиција, како би заиста скренуо пажњу са праве опозиције и направио после избора “дил” са Снс-ом?!, истиче Ковачевић у саопштењу и додаје:

–Јавним путем се ограђујем од свих ставова Ужичке акције, повлачим свој потпис за кандидатуру и позивам јавно све људе који су дали потпис због мене да се јаве у Општину и то исто учине. Или напишу приговор Градској изборној комисији у року од 48 часова од предавања те листе, нагласио је Ковачевић.

Он се захвалио Ужичанима на великој подршци коју су му пружили ова три дана током скупљања потписа и навео да ће као и до сада остати глас народа и борити се за истину, правду и једнакост.

Радио Луна

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Вруће и спарно, могући пљускови са грмљавином

Дачић: Убица полицајца ликвидиран у околини Лознице, поново пуцао на полицију

“YUGOTON” поново у Градском културном центру

Постигнут договор између Владе и пољопривредника

Нове цене горива

Све је спремно за највећи карневал на води: На сплаварење Дрином од Перућца до Рогачице стижу гости из свих крајева Србије и Европе

Заплењено више од осам килограма кокаина, новац, аутомобили…

Отворена изложба “Димитрије Туцовић-раднички витез”

Обезбеђена средства за још 400.000 паметних бројила